Πρόκειται για ένα από τα κορυφαία μοντέλα της Ουκρανίας, η οποία καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού η ίδια και η παρέα της σε παραλιακό κλαμπ στο Τσεσμέ, στην Τουρκία.

Ο λόγος για την Daria Kirilyuk, η οποία ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία της με τραυματισμένο το πρόσωπό της και μέσα στα αίματα, καταγγέλλοντας πως η ίδια, ο σύντροφός της και οι υπόλοιποι της παρέας τους ξυλοκοπήθηκαν άγρια από άνδρες ασφαλείας της παραλίας Momo στην Τουρκία.

Όπως αναφέρει η ίδια στην ανάρτησή της, χαλάρωνε στην παραλία με τον σύντροφό της και τους φίλους της όταν ξαφνικά δέχτηκαν επίθεση από άνδρες ασφαλείας της παραλίας Momo.

«4 κορίτσια χτυπηθήκαμε άγρια στο πρόσωπο και οι φίλοι μας τραυματίστηκαν άσχημα. Δώσαμε λεπτομερείς αναφορές στην αστυνομία. Δεν πρέπει να κλείσουμε τα μάτια μας για το τι συνέβη», έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτηση, χωρίς όμως να διευκρινίζει για ποιο λόγο οι άνδρες ασφάλειας τους χτύπησαν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I don’t wanna keep quiet and tell the story what happened to me, my boyfriend and our group. We were attacked by the security of Momo Beach( Çeşme, Turkey). Four girls were punched on the face (including me) and the guys were badly hurt. We gave police detailed reports. We should not turn a blind eye to what happened and stop #stoptheviolenceagainstwomen Sessiz kalmak istemiyorum ve hikayemi bana, erkek arkadaşım ve grubumuza ne olduğunu anlatmak istiyorum. Momo Plajı’nın (Çeşme, Türkiye) güvenliği bize saldırdı. Dört kız (ben dahil) yüzüne yumruk atıldı ve çocuklar kötü yaralandı. Polise ayrıntılı raporlar verdik. Olanlara kör bir göz çevirip durmamalıyız #stoptheviolenceagainstwomen #metoo @momodalyan @milliyetcomtr @hurriyetkelebek @hurriyetcomtr @sabah @takvim Я не хочу молчать и рассказывать историю, что случилось со мной, моим парнем и нашей группой. На нас напала служба безопасности пляжа Момо (Чешме, Турция). Четыре девушки были избиты по лицу (включая меня), и парни сильно пострадали. Мы дали полиции подробные отчеты. Мы не должны закрывать глаза на то, что произошло! #challengeaccepted

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daria Kyryliuk (@dariakyryliuk) στις

Κάτω από την ανάρτηση του μοντέλου υπήρξαν και σχόλια που διαψεύδουν τους ισχυρισμούς της, ενώ οι υπεύθυνοι της παραλίας φαίνεται να ισχυρίζονται πως την χτύπησε ο σύντροφός της και οι άνδρες ασφαλείας έσπευσαν να τη βοηθήσουν. Οι ισχυρισμοί αυτοί προκάλεσαν την έκρηξη του όμορφου μοντέλου, που έσπευσε να απαντήσει με νέα ανάρτηση στο Instagram.

«Ντροπή σας, είστε ψεύτες. Θέλουμε τις κάμερες ασφαλείας να τις δείξετε σήμερα. Το γεγονός ότι το κλαμπ δεν δημοσιοποιεί το υλικό, σημαίνει ότι έχουν κάτι να κρύψουν. Και είναι ένοχοι», έγραψε μεταξύ άλλων. Όσο για τους ισχυρισμούς ότι την χτύπησε ο σύντροφός της, τους διαψεύδει κατηγορηματικά, τονίζοντας πως έσπευσε να την βοηθήσει.

*Η εξωτερική φωτογραφία είναι από το προφίλ του μοντέλου στο Instagram



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΉττα-αποκλεισμός για τη Σάκκαρη στο Παλέρμο
Επόμενο άρθροΣτο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η Ξάνθη για τα μπαράζ