Ο ίδιος παραθέτει στοιχεία που αποστομώνουν κάθε συνωμοσιολόγο:

Παρτε τυχαια 1,000 ανθρωπους που μολυνονται με κορωνοιο. Οι 5 θα πεθανουν, και αλλοι 15 θα πανε στο νοσοκομειο, και θα εχουν μονιμες βλαβες σε πνευμονες, νεφρα, καρδιαγγειακο, νευρικο κλπ.

Το εμβολιο δοθηκε σε πανω από 1,000 ανθρωπους και δεν πεθανε κανενας, ουτε επαθε μονιμες βλαβες. Μονο πυρετο, πονο και μερικα αλλα παροδικα.

Αρα, το εμβολιο είναι ασφαλες, και θα ειμαστε ακομα πιο βεβαιοι τον επομενο χρονο, με 50,000-100,000 εμβολιασμενους, όταν σας ζητησουμε να εμβολιαστειτε.

Υπενθύμισε, μάλιστα, την πολυομυελίτιδα που κάποτε “σάρωνε” στην Ελλάδα. Το Sabin που χορηγήθηκε αρχικά σήμανε το τέλος της επιδημίας, ωστόσο αργότερα αντικαταστάθηκε καθώς διαπιστώθηκε ότι προκαλούσε εγκεφαλίτιδες σε συχνότητα 2-3 σε κάθε εκατομμύριο εμβολιασμών. “Αν σταματησει ο γενικος εμβολιασμος, η επικρατησουν οι δηθεν ευαισθητοι αρνητες του εμβολιου, η πολιομυελιτιδα θα ξαναρθει να παραλυσει παιδακια, γιατι ακομα και σημερα δεν εχει εξαλειφθει τελειως από την ανθρωπινη κοινωνια” – αναφέρει χαρακτηριστικά, απαντώντας στους “αντι-εμβολιαστές”, που με βάση αμφισβητούμενες πηγές εξακολουθούν να θέτουν δήθεν ζητήματα.

 

Προηγούμενο άρθροPolitico – Στην πρώτη γραμμή της… ηλιθιότητας οι αντιεμβολιαστές στην Ελλάδα
Επόμενο άρθροΒόλος: Δίωξη σε 27χρονο για διακίνηση ναρκωτικών