Μια απίστευτη ιστορία μοιράστηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος, παραχωρώντας συνέντευξη στην Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη, στην εκπομπή «Έλεος» στο MEGA.

Σύμφωνα με όσα είπε, πριν γίνει πρώτη φορά υπουργός, κάποιος του ζήτησε να μετατεθεί η γυναίκα του εκεί που μετατίθεται ο εραστής της για να μην τη… χάσει. Να πάνε δηλαδή όλοι μαζι… «οικογενειακώς».

Τελικά το έκανε όντως;

Δείτε την απάντηση:

Προσπάθησαν να με χρηματίσουν…

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης αποκάλυψε ότι προσπάθησαν τουλάχιστον δύο φορές να τον χρηματίσουν.

«Εμένα πάντως όταν προσπάθησαν κανα δυο φορές, έσκασα στα γέλια και έφυγα» απάντησε ο Ανδρέας Λοβέρδος, με αφορμή τη συζήτηση στην εκπομπή γύρω από το Qatargate.

Εκπρόσωποι εγχώριων συμφερόντων ήταν αυτοί που προσπάθησαν να τον χρηματίσουν. «Ήρθαν στο γραφείο μου» λέει ο Ανδρέας Λοβέρδος, και λύνοντας την απορία της Αννίτας Πάνια προσθέτει «όχι δεν ήρθαν με λεφτά. Άφηναν υπονοούμενα, έκαναν υπαινιγμούς.. Εσκασα στα γέλια. Και τότε ντρέπεται και σταματάει».

«Αλλά πρέπει να το κόψεις», τονίζει με νόημα ο κ. Λοβέρδος.

«Αν συνεχίσεις την κουβέντα…» προσθέτει ο κ. Λοβέρδος, τότε τα παίρνεις και μετά ρισκάρεις μέσα (σσ στη φυλακή) ή έξω» συμπληρώνει ο Ηλίας Ψινάκης.

«Ηταν πολλά τα λεφτά Ανδρέα μου;»

Η Αννίτα Πάνια θέλει να μάθει το μέγεθος του «πειρασμού».

«Δεν ξέρω, δεν φτάσαμε ποτέ ως εκεί» απαντά ο Λοβέρδος και προσθέτει «σας λέω σκας στα γέλια και τότε φεύγει, δεν συζητάς».

«Δεν μπήκες καν σε συζήτηση…» επιμένει η Πάνια.

«Αυτό έλειπε ρε συ Αννίτα.. Με τα μαχαίρια είμαστε στην πολιτική…»

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑνοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου το Σάββατο και την Κυριακή
Επόμενο άρθροΧρ.Μπουκώρος: «Επιλύουμε όλα τα ζητήματα που απασχολούν ΑΣΣΥ και ΕΠΟΠ»