Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022, 16:55

Σε ερωτήσεις των φιλάθλων της Euroleague απάντησε σε βίντεο της διοργάνωσης ο Γιώργος Πρίντεζης λίγες ημέρες πριν το φάιναλ φορ στο Βελιγράδι και όπως πάντα ο αρχηγός του Ολυμπιακού απάντησε με χιούμορ και ήταν απολαυστικός. Στην πρώτη ερώτηση «πως είναι τόσο καλός;», ο «Άη Γιώργης» κράτησε το χαμηλό προφίλ του απαντώντας: «Δεν ξέρω αν είμαι καλός, πως ξέρετε πως είμαι καλός; Ίσως να είμαι κακός. Ποτέ δεν ξέρεις. Δεν ξέρω, δεν μπορώ να δώσω απάντηση. Δεν ξέρω αν είμαι καλός. Αν λέτε πως είμαι καλός, σας ευχαριστώ. Το εκτιμώ!».

Και εν συνεχεία αποκάλυψε τι σκοπεύει να κάνει όταν κρεμάσει τα παπούτσια του, στιγμή που… πλησιάζει, καθώς είναι 37 ετών. «Το επόμενο βήμα στην καριέρα μου είναι να αποσυρθώ. Να ηρεμήσω για δύο χρόνια, να μείνω μακριά από τα πάντα. Δεν θα έλεγα πως είναι πρώτη προτεραιότητά μου είναι να γίνω προπονητής. Θα ήθελα να προπονήσω και να διδάξω κάποια πράγματα σε νέα παιδιά», είπε.

Όταν ρωτήθηκε ποιος ήταν ο καλύτερος προπονητής που είχε στην καριέρα του, ο πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού επέλεξε τον… αείμνηστο Ντούσαν Ίβκοβιτς. «Θα μπορούσα να πω τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, γιατί πετύχαμε πολλά πράγματα μαζί, κατακτήσαμε τη Euroleague και το ελληνικό πρωτάθλημα και τον σέβομαι πολύ. Όχι πως δεν σέβομαι τους άλλους, αλλά ο Ντούντα ήταν θρύλος,» επισήμανε.

Και ο καλύτερος παίκτης που αντιμετώπισε, δεν ήταν άλλος από τον Αντρέι Κιριλένκο: «Θα έλεγα πως είναι ο Αντρέι Κιριλένκο, όταν αγωνιζόταν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ήταν ένας πραγματικά πολύ καλός παίκτης, μπορούσε να παίξει σε πολλές θέσεις. Αμυντικά και επιθετικά ήταν ένας μεγάλος παίκτης».

Στην ερώτηση για το ποια στιγμή ήταν η καλύτερη στην καριέρα του, ο Πρίντεζης υπογράμμισε: «Οι back-to-back τίτλοι Euroleague το 2012 και το 2013».

Όσο για το ποιο είναι το αγαπημένο τραγούδι του; Δεν έκρυψε πως η ελληνική μουσική είναι η αγαπημένη του, λέγοντας συγκεκριμένα: «Ακούω ελληνική μουσική. Ελληνική μουσική με πολύ πόνο στην καρδιά, κάτι που υπάρχει σε όλα τα ελληνικά τραγούδια». Το αγαπημένο ελληνικό φαγητό του Γιώργου Πρίντεζη είναι: «Σουβλάκι. Σουβλάκι με πίτα».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022, 16:57

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροBullying: Τα σημάδια που θα πρέπει να δώσετε αμέσως προσοχή ότι το παιδί σας είναι θύμα
Επόμενο άρθροΧρέος: Καμπανάκι για την Ελλάδα – «Χρειάζεται να μειωθεί» λέει ο Τζεντιλόνι