Η Aττική και τα ανοιχτά μάτια στις επικείμενες ευκαιρίες 

Η ίδια συνταγή εδώ και 43 χρόνια για την Διαμαντής Μασύτης Α.Ε η οποία στην πιο μεγάλη στιγμή της ιστορίας της ( μετά την επέκταση στην Αττική και τα 332  συνολικά καταστήματα) βλέπει ακόμη μια διάκριση.

 

Για 8η συνεχή χρονιά διακρίνεται μέσα στις 10 πρώτες εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα κατακτώντας την 3η θέση

 

Φέτος ίσως να είναι αυτή που είναι η πιο ξεχωριστή καθώς στην εταιρεία εντάχθηκαν άλλοι 1050 εργαζόμενοι έπειτα από την εξαγορά της Προμηθευτικής Τροφίμων Α.Ε., οι οποίοι προστέθηκαν στην οικογένεια των 8500 εργαζομένων.

 

Αξιοσημείωτο είναι ότι αποτελεί και τη μόνη αλυσίδα τροφίμων -σούπερ μάρκετ – που διακρίνεται στη λίστα, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι προσφέρει ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας στους ανθρώπους της.

 

Τα παραπάνω προκύπτουν από τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνας Best Workplaces του Great Place to Work® Institute Hellas, μιας από τις πιο αξιόπιστες έρευνες αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος παγκοσμίως.

 

Το όραμα

 

Όλα τα παραπάνω δίνουν ώθηση στην διοίκηση να διεκδικήσει με ακόμη περισσότερη διαύγεια τους στόχους της.

 

«Στο τέλος της επόμενης χρήσης προσδοκούμε σε τζίρο που θα πλησιάσει τα 850 εκατ. ευρώ. Ο στόχος μας είναι το 2020 να έχουμε φθάσει τον κύκλο εργασιών της Μασούτης στο 1 δισ. ευρώ», είχε αναφέρει σε δηλώσεις του πριν λίγο καιρό ο κ. Γιάννης Μασούτης.

 

Αυτό είχε ερμηνευτεί από τους ειδικούς της αγοράς πως στον σχεδιασμό υπάρχει και η εξαγορά ακόμα μίας μικρής ή μεσαίας αλυσίδας. «Όλα βρίσκονται υπό συζήτηση, κάθε ευκαιρία σε Β. Ελλάδα, Θεσσαλία και Αττική μας ενδιαφέρει», είχε πει επιπροσθέτως ο κ. Γιάννης Μασούτης.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΜάθαμε καλά τη δύναμη των social media
Επόμενο άρθροΤην Inform «ψήφισε» η Νιγηρία για project 4,3 εκατ. ευρώ