Στη δέσμη μέτρων οικονομικής ελάφρυνσης που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε ο αναπληρωτής τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΝΔ,·Νότης Μηταράκης, μιλώντας στον ρ/σ Realfm 97,8.

 

“Το κίνητρο του κ. Τσίπρα είναι εμφανές, το σκάνδαλο με το κότερο, η υπόθεση Πολάκη, προσπαθεί να αλλάξει την ατζέντα. Δεύτερο κίνητρο οι δημοσκοπήσεις τον βρίσκουν πάρα πολύ πίσω στις επικείμενες ευρωεκλογές”, δήλωσε ο κ. Μηταράκης.

 

“Αντιγράφει μέτρα, είναι αλήθεια, τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση την είπε ο Μητσοτάκης το 2018, την αύξηση των αποσβέσεων την είπε ο Μητσοτάκης το 2016, τη φορολόγηση των αγροτικών συνεταιρισμών με 10% το είπε ο Μητσοτάκης το 2017. Η αλήθεια όμως είναι ότι μπροστά φέρνουν συγκεκριμένα μέτρα και αυτά πρέπει να συζητήσουμε γιατί αυτά είναι που αφορούν τη διακυβέρνηση Τσίπρα τις επόμενες εβδομάδες που παραμένουν”, σημείωσε ο αναπληρωτής τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΝΔ και πρόσθεσε:

 

“Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα μεγάλο κίνδυνο, το είπε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή χθες, οι επενδύσεις το 2018 μειώθηκαν κατά 12%. Άρα το μεγάλο ερώτημα που εγώ θέτω είναι ποια είναι η παραγωγική βάση που μας αφήνει αυτή η κυβέρνηση για την επόμενη τετραετία;”

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚατατέθηκε η τροπολογία για διατήρηση του αφορολόγητου
Επόμενο άρθροΠρος τη σωστή κατεύθυνση η μείωση του συντελεστή ΦΠΑ