Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022, 20:27

Μία ευκαιρία ζωής προσφέρουν οι διοργανωτές του Μουντιάλ 2022 σε έναν φίλαθλο, δίνοντάς του τη δυνατότητα να παρακολουθήσει καθένα από τους 64 αγώνες του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί από τις 20 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου.

Ο φίλαθλος θα επιλεγεί από την Ανώτατη Επιτροπή Παράδοσης και Κληρονομιάς (SC) μέσω ενός διαγωνισμού, που ονομάζεται «Every Beautiful Game» (Κάθε όμορφο παιχνίδι) και ξεκινάει σήμερα.

Η Ανώτατη Επιτροπή Παράδοσης και Κληρονομιάς ιδρύθηκε το 2011 από το Κατάρ, υπεύθυνη για την παράδοση της απαιτούμενης υποδομής τον προγραμματισμό και τις λειτουργίες, ώστε το Κατάρ να φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε σε έναν τυχερό φίλαθλο την ευκαιρία να παρακολουθήσει κάθε αγώνα του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου, το πρώτο που θα διεξαχθεί στη χώρα μας και στην περιοχή μας. Αναζητούμε έναν φίλαθλο με εξαιρετικές δεξιότητες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστεί το ταξίδι του και να παρουσιάσει τις απίστευτες εμπειρίες που μπορεί να προσφέρει το Κατάρ στα οκτώ υπερσύγχρονα γήπεδά μας», είπε Φατμά Αλ Νουαίμι, εκτελεστική διευθύντρια επικοινωνιών και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της SC.

Οι φίλαθλοι που θέλουν να συμμετάσχουν πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα αίτησης και να υποβάλουν ένα βίντεο (20-60 δευτερόλεπτα) παρουσιάζοντας τον εαυτό τους. Ο νικητής πρέπει επίσης να πληροί τα ακόλουθα κριτήρια

-Να είναι τουλάχιστον 21 ετών

-Να έχει καλή φυσική κατάσταση

-Δεξιότητες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

-Ικανότητες χειρισμού κάμερας

-Γνώση Αγγλικών για συνομιλία

-Να είναι διαθέσιμος από 18 Νοεμβρίου έως 19 Δεκεμβρίου

Ο νικητής θα λάβει:

-Εισιτήριο μετ’ επιστροφής από τη χώρα προέλευσης στο Κατάρ

-Διαμονή σε ξενοδοχείο στη Ντόχα για ένα άτομο από 18 Νοεμβρίου έως 19 Δεκεμβρίου

-Κύρια γεύματα κάθε μέρα

-Δωρεάν μεταφορά σε όλους τους αγώνες

-Ένα εισιτήριο για κάθε αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022

Να σημειωθεί ότι η μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ των σταδίων είναι μόλις 75 χιλιόμετρα.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Και τρίτη παράσυρση ανηλίκου σε μία ημέρα – Στο νοσοκομείο 15χρονη
Επόμενο άρθροΕιδικό Δικαστήριο: Αίτημα παράστασης υποστήριξης κατηγορίας κατά Παπαγγελόπουλου ζήτησε η εισαγγελέας Τσατάνη