Συνάντηση με το προεδρείο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων είχε σήμερα  ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας   Oι εκπρόσωποι του Προεδρείου της Ένωσης έθεσαν στον Γενικό Γραμματέα το σοβαρό ζήτημα της αναγκαιότητας να διεξαχθούν άμεσα αρχαιρεσίες στην Ένωση, όπως επιθυμεί η συντριπτική πλειοψηφία των μελών της και να μην υπάρξει διορισμός προσωρινής διοίκησης από το Δικαστήριο, όπως απαράδεκτα μεθοδεύεται από ορισμένα μέλη της Διοίκησης της Ένωσης σε συνεννόηση με την κυβέρνηση. Η θέση του Προεδρείου είναι πως θα πρέπει να παραταθεί η θητεία της σημερινής διοίκησης, όπως συμβαίνει σε μια σειρά Ενώσεις, Ομοσπονδίες, Συλλόγους, μέχρι την -το ταχύτερο δυνατό- διεξαγωγή των αρχαιρεσιών.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας δήλωσε τη στήριξη του ΚΚΕ στο δίκαιο αίτημα τους και ενημέρωσε ότι το Κόμμα έχει πάρει και θα συνεχίσει να παίρνει πρωτοβουλίες σε αυτή τη κατεύθυνση.

Στη συνάντηση εκ μέρους του Προεδρείου της Ένωσης  συμμετείχαν ο Πρόεδρός της κ. Χρ. Σεβαστίδης και ο Γραμματέας της κ. Π. Μποροδήμος συμμετείχε επίσης και  ο Αντώνης Αντανασιώτης, επικεφαλής του Τμήματος Δικαιοσύνης και Λαϊκών Ελευθεριών της ΚΕ του ΚΚΕ.

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤι προβλέπει η τροπολογία για τον μηχανισμό
Επόμενο άρθροΠρωτοποριακή μελέτη συνδέει τα βακτήρια του εντέρου με νευροαγγειακή νόσο