Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που η Χαρά Παππά, την οποία το ευρύ κοινό γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM και ο Μπουράκ Χακί αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Το πρώην ζευγάρι χώρισε μετά από 3,5 χρόνια σχέσης και ο λόγος, όπως είχαν εξηγήσει, ήταν η απόσταση.

Κι ενώ μετά τον χωρισμό τους πολλοί πίστευαν πως είχαν καλές σχέσεις, μία ανάρτηση του Τούρκου ηθοποιού στο Instagram, «άναψε» φωτιές, αφού θεωρήθηκε ως καρφί για την πρώην αγαπημένη του. Συγκεκριμένα, ανέβασε στα στόρι του μία φωτογραφία όπου έγραφε: «Αν μία μέρα εξαφανισθεί το Instagram, τότε θα πάψεις να είσαι μοντέλο».

Πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν πως η ανάρτηση προοριζόταν για την Χαρά Παππά, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, ο Χακί θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και μέσα από νέο instastory που κοινοποίησε, ξεκαθάρισε πως η ανάρτηση που έκανε, δεν έχει καμία σχέση με την πρώην αγαπημένη του.

«Ανέφερα πριν μια εβδομάδα, στα γενέθλια της Χαράς ότι πιστεύω πως είναι το πιο ταλαντούχο κορίτσι! Θα έχει θέση στην καρδιά μου πάντα! Το χθεσινό μου story λοιπόν δεν έχει καμία σχέση με εκείνη!! Έχετε ένα ασφαλές καλοκαίρι», έγραψε χαρακτηριστικά στα ελληνικά.

Για την ιστορία, ο ένας έχει κάνει unfollow τον άλλον από τα social media.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΘύμα απάτης 42χρονος από τη Ρόδο – Του υποσχέθηκαν περιουσία 1,3 εκατ. ευρώ
Επόμενο άρθροΕντατικοί έλεγχοι, λουκέτα και συλλήψεις σε νησιά