Σπανιότατα έως ποτέ, στις ερωτήσεις των δημοσκόπων για τη δημοφιλία των Υπουργών, οι πολίτες μνημονεύουν τον αρμόδιο του Αθλητισμού.

Τα ΜΜΕ ασχολούνται πολύ περισσότερο με τα «μεγάλα» Υπουργεία και τις δραστηριότητές τους (Οικονομικών, Εξωτερικών, Άμυνας, Εσωτερικών, Εργασίας, Υγείας), με συνέπεια οι επικεφαλής τους να είναι πιο προβεβλημένοι.
Ο Λευτέρης Αυγενάκης, όμως, το κατάφερε κι αυτό.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού βρίσκεται εντός των 14 καλύτερων της Κυβέρνησης, που αριθμεί σχεδόν 60 μέλη, στην πρόσφατη μέτρηση της Metron Analysis, που δημοσιεύτηκε.

Τον αναφέρουν όσοι απάντησαν στη δημοσκόπηση, στη σχετική ερώτηση για τους «καλύτερους Υπουργούς»! Και μάλιστα τον μνημονεύουν αυθόρμητα, αφού στους ερωτώμενους δεν δόθηκαν πιθανές απαντήσεις, αλλά εκείνοι ονομάτιζαν όποιον νόμιζαν!

Η εκτίμηση των πολιτών για το έργο στον Αθλητισμό εξηγεί εύγλωττα και γιατί ο Αυγενάκης γίνεται ο μακροβιότερος στην ιστορία αυτού του τομέα Υφυπουργός, απολαμβάνοντας την πλήρη εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού.

Συνήθως οι Υφυπουργοί Αθλητισμού ανασχηματίζονταν, δεκαετίες τώρα, εντός διετίας, αλλά ο Αυγενάκης καταρρίπτει κάθε ρεκόρ, παρά τους ευσεβείς πόθους όσων παραγονταραίων ξεβόλεψε αυτά τα 3,5 χρόνια, που στα λόγια τον ανασχημάτιζαν από τους πρώτους μήνες…

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕκτός σχεδίου: Άνοιξε η νέα εφαρμογή για τα μικρά οικόπεδα – «Σπριντ» για τους ιδιοκτήτες έως τις 9 Δεκεμβρίου
Επόμενο άρθροΤι είπε ο Πλεύρης για την επιστροφή των ανεμβολίαστων υγειονομικών