Στο χώρο των υπηρεσιών delivery φαίνεται πως μπαίνουν ο Γιάννης Χήτος και ο Βασίλης Στασινούλιας.

 

Οι δύο επιχειρηματίες, που μαζί και με τον Βασίλη Ανδρικόπουλο έχουν δημιουργήσει το online σούπερμάρκετ Yoda, ετοιμάζονται να παρουσιάσουν την εταιρεία Myorder, που θα ασχολείται κατά κύριο λόγο με υπηρεσίες παραγγελίας και κατ’ οίκον παράδοσης (delivery).

 

 

Υπηρεσίες κατ’ οίκον

Συγκεκριμένα, βασικός σκοπός της νέας εταιρείας είναι «οι κατ’ οίκον υπηρεσίες διακίνησης, διανομής, (delivery), πώλησης κυρίως τροφίμων (συσκευασμένων η μη τροφίμων, ειδών διατροφής, συμπληρωμάτων διατροφής, ειδών ντελικατέσσεν, ειδών υγιεινής διατροφής, βιολογικών τροφίμων, ετοίμων τροφίμων, γευμάτων, ειδών ζαχαροπλαστικής, αλκοολούχων ή μη ποτών, αναψυκτικών κ.ά.).

 

Και άλλα είδη

 

Παράλληλα, όμως, εκτός από τα τρόφιμα φαίνεται πως θα υπάρχει η δυνατότητα διανομής και άλλων ειδών: οικιακών συσκευών, πάσης φύσεως ηλεκτρονικών, ηλεκτρολογικών και προϊόντων πληροφορικής, επίπλων, πάσης φύσεως τεχνικών και κατασκευαστικών προϊόντων οικιακής και επαγγελματικής χρήσης, πάσης φύσεως πολιτιστικών και ψυχαγωγικών ειδών, εντύπων και ηλεκτρονικών εφαρμογών, ιματισμού, ιατροφαρμακευτικών ειδών, ειδών καλλωπισμού, λουλουδιών, εποχικών ειδών κ.λπ. Στο νέο αυτό εγχείρημα συμμετέχει και ο Ιωάννης

Κοτρώτσιος, εμπειρο στέλεχος του χώρου της πληροφορικής, ο οποίος, μεταξύ άλλων, έχει διατελέσει Διευθυντής Πληροφορικής του ομίλου Goody’s/Everest, ενώ το 2104 ίδρυσε εταιρεία λογισμικού στο χώρου του internet (cloud) και της ανάλυσηςδεδομένων (big data), με πελάτες σε όλο τον κόσμο (Ελλάδα, Ευρώπη, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής).

Τριανδρία

Ο κ. Κοτρώτσιος διατηρεί το ρόλο του Διευθύνοντος Συμβούλου στο νέο εγχείρημα καθώς και ποσοστό 33,4% στην εταιρεία. Βασικός μέτοχος είναι ο Γιάννης Χήτος, με ποσοστό συμμετοχής 51% και ρόλο προέδρου, ενώ ο αντιπρόεδρος Βασίλης Στασινούλιας ελέγχει το υπόλοιπο 15,6%.

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΘα «πρασινίσουν» τα «κόκκινα» δάνεια
Επόμενο άρθροΤο στοίχημα με τις λευκές συσκευές