Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021, 09:19

Λίγα 24ωρα μετά το σοκαριστικό περιστατικό με την «κατάρρευση» του Κρίστιαν Έρικσεν στο 42ο λεπτό του αγώνα της Δανίας με την Φινλανδία, ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Φινλανδών, Μάρκου Κάνερβα, δεν μπορεί να βγάλει απ’ το μυαλό του τις εικόνες που «πάγωσαν» όλο τον πλανήτη.

«Είμαστε όλοι διαφορετικοί ως άτομα. Είναι δύσκολο να γνωρίζουμε πώς ένα τέτοιο δραματικό γεγονός θα επηρεάσει κάθε άτομο ξεχωριστά και πώς θα το ξεπεράσει ο καθένας. Είναι πάντα στο μυαλό μας. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι ο Κρίστιαν Έρικσεν είναι καλύτερα τώρα» τόνισε αρχικά ο Κάνερβα στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης (15/06), ενόψει του αγώνα με τη Ρωσία (16/06) και πρόσθεσε:

«Ελπίζω ότι παρά τη δύσκολη κατάσταση, θα μπορέσουμε να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι με τη Ρωσία. Είμαι σίγουρος ότι θα μείνει στο μυαλό μας όλο αυτό πολύ μετά το τουρνουά.

Νομίζω ότι αργότερα θα μπορέσουμε να απολαύσουμε το παιχνίδι και την πρώτη νίκη μας στη διοργάνωση. Αλλά προς το παρόν, δεν είναι εύκολο. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο ποδόσφαιρο. Αντιμετωπίσαμε κάτι πέρα από το ποδόσφαιρο. Ήταν για τη ζωή ενός ανθρώπου…».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021, 09:25

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΝ. Μηταράκης: Διπλάσιες οι αναχωρήσεις σε σχέση με τις αφίξεις στο πρώτο 5μηνο του έτους
Επόμενο άρθροΜε διαστημική εμφάνιση του Ντουράντ οι Νετς νίκησαν 114-108 τους Μπακς