Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021, 12:51

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ είναι (μαζί με τον Δημήτρη Κουρμπέλη) οι μεγαλύτερες απουσίες από το ρόστερ του Παναθηναϊκού κατά την εκκίνηση της προετοιμασίας. Οι «πράσινοι» κινούνται ήδη για να αποκτήσουν έναν ηγετικό στόπερ, που θα μπορέσει να καλύψει το κενό του στην εκκίνηση της χρονιάς ανεβάζοντας παράλληλα τους ποιοτικούς δείκτες στο κέντρο της άμυνας του «τριφυλλιού» κι ο Ολλανδός στόπερ δίνει τη δική του μάχη με το χρόνο, μετά την επέμβαση που έκανε στον αστράγαλο στις 18 Μαΐου.

Έπειτα από ένα 20ήμερο προπονήσεων μόνο στο γυμναστήριο εν Αθήναις, ο Ολλανδός αμυντικός, ξεκίνησε απ’ τις πρώτες ημέρες του Παναθηναϊκού στο Χορστ ελαφρύ τρέξιμο και ειδικό πρόγραμμα στο γήπεδο μπαίνοντας στο τελικό στάδιο της αποκατάστασής του.

Τις επόμενες δύο εβδομάδες θα ακολουθήσει πρόγραμμα μόνο με τρέξιμο και γυμναστήριο και μετά την επιστροφή του Παναθηναϊκού στην Ελλάδα θα αρχίσει να συμμετέχει σιγά-σιγά και σε ασκήσεις με μπάλα.

Με βάση το πλάνο των ανθρώπων του «τριφυλλιού», το ζητούμενο είναι να φτάσει ο Σένκεφελντ στο επιθυμητό σημείο από πλευράς φυσικής κατάστασης προς το τέλος Αυγούστου (δηλαδή περίπου με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος) για να παίξει σε ένα με δύο παιχνίδια με τη Β’ ομάδα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα της Super League 2 και να βρει ρυθμό.

Κι αν όλα πάνε βάσει προγράμματος, μετά την πρώτη διακοπή του Σεπτεμβρίου για τους αγώνες των Εθνικών Ομάδων (προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022) ο 29χρονος αμυντικός θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τα παιχνίδια της ανδρικής ομάδας.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021, 12:51

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Παγκόσμιο είδωλο και σύμβολο» ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Επόμενο άρθρο«Πεντάρα» η Βραζιλία, «έγραψε ιστορία» η Φορμίγκα