Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022, 18:55

Το Σαββατοκύριακο (24-25/9) θα διεξαχθεί στα Σπάτα το πρώτο επιμορφωτικό σεμινάριο του Δικτύου Ακαδημιών ΑΕΚ για τη σεζόν 2022-23. Θα συμμετάσχουν οι 22 συνεργαζόμενες ακαδημίες σε ένα διήμερο κατά το οποίο θα παρουσιαστούν αναλυτικά ο τρόπος οργάνωσης και λειτουργίας της Ακαδημίας (διαδικασίες και κανόνες που τη διέπουν) και επίσης θα δοθεί έμφαση στο ποδόσφαιρο γυναικών, αλλά και στον τρόπο κατά τον οποίο η κάθε Ακαδημία ξεχωριστά μπορεί να λειτουργήσει ως όχημα στον αγώνα για την κλιματική αλλαγή.

Την επιμέλεια του εκπαιδευτικού προγράμματος του σεμιναρίου, το οποίο διαμορφώθηκε μετά από συνεργασία της Διεύθυνσης Δικτύου με τους συνεργαζόμενους συλλόγους, θα έχει ο Αθλητικός Διευθυντής της Ακαδημίας και Υπεύθυνος Εκπαίδευσης Δικτύου, Ηλίας Κυριακίδης, ο οποίος θα ανοίξει και το σεμινάριο το πρωί του Σαββάτου με την εισήγηση που θα έχει τίτλο «Πλαίσιο Οργάνωσης και Λειτουργίας Ακαδημίας».

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ «… θα ακολουθήσει προπονητική μονάδα της γυναικείας ομάδας Soufli 2018 -υπό την καθοδήγηση του προπονητή της Ακαδημίας της ΑΕΚ κ. Στέλιου Ορφανίδη και του τεχνικού διευθυντή του ΑΣ Εβρος Σουφλίου κ. Γιώργου Πετκίδη- αλλά και θεωρητική εργασία των συμμετεχόντων στο σεμινάριο με βάση τη συγκεκριμένη προπονητική μονάδα. Το πρόγραμμα του Σαββάτου θα κλείσει με εισήγηση του κ. Ιωάννη Κωνσταντόπουλου, ιδρυτή και CEO της εταιρείας The Sports Footprint, της οποία βασικό αντικείμενο είναι η βιώσιμη ανάπτυξη μέσω των σπορ.

Η δεύτερη μέρα είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Θα αρχίσει με παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος Girl Power Academy Greece με τίτλο «Το Ποδόσφαιρο σαν Εργαλείο Ενδυνάμωσης των Γυναικών» από την κα Χριστίνα Κορομηλά, στελέχους της Διεύθυνσης Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ και από τη νομική σύμβουλο της ΠΑΕ κα Ζωγραφένια Καλλιμάνη και θα ακολουθήσει εισήγηση της Εθνικής Ομάδας Κορασίδων της Ελλάδας κας Κατερίνας Φαλίδα με θέμα «Το Ποδόσφαιρο Γυναικών Σήμερα και Σημεία Προσοχής κατά την Προπονητική Μονάδα». Το πρόγραμμα θα κλείσει με φιλικές αναμετρήσεις των γυναικείων ομάδων της ΑΕΚ με το Soufli 2018 Women’s Football Club και στη συνέχεια της ΑΕΚ με τις Αβαντίδες Χαλκίδας».

* Στο μεταξύ φιλικό θα δώσει αύριο η ΑΕΚ με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης. Το ματς θα γίνει στα Σπάτα κεκλεισμένων των θυρών στις 18:30 και δεν πρόκειται να συμμετάσχουν οι διεθνείς και οι Γαλανόπουλος, Τσούμπερ (ατομικό), Φαν Βέερτ (ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο).


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022, 18:56

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΥποκλοπές – Εξεταστική επιτροπή: Αποχώρησε η αντιπολίτευση από τη σημερινή συνεδρίαση
Επόμενο άρθροΕνεργειακή κρίση: Έρχονται νέες αυξήσεις στις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων