Συντετριμμένη είναι η οικογένεια της 53χρονης ηθοποιού Anne Heche, με τον χαμό της. H πρώην σύντροφος της Έλεν Ντε Τζένερις έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο που είχε στο Λος Άντζελες στις 5 Αυγούστου. 

Ανάμεσα σε όσους αποχαιρέτησαν την Anne Heche, ήταν και ο πρώην σύζυγός της και πατέρας του ενός γιου της. Μέσα από ένα βίντεο στα socila media, o Κόλμαν Λαφούν ακούγεται να λέει: «Μετά τον θάνατο της Αν, θα ήθελα να σας πω μερικά πράγματα: Ένα, την αγαπώ και μου λείπει και πάντα θα μου λείπει. Δύο, ο Όμηρος είναι καλά. Φυσικά και θρηνεί είναι πολύ σκληρό, όπως μπορεί κανείς να φανταστεί, αλλά είναι περιτριγυρισμένος από την οικογένεια και θα είναι καλά.

«Λοιπόν, για όλους αυτούς τους ανθρώπους που ήρθαν σε επικοινωνία, σας ευχαριστούμε πολύ, μας δείξατε την καρδιά σας, προσευχηθήκατε, κάνατε τα πάντα. Είναι τόσο όμορφο, ευχαριστώ» σημειώνει επίσης, με δάκρυα στα μάτια. 

Στη συνέχεια του ίδιου βίντεο, λέει: «Είναι δύσκολο για μένα, είναι δύσκολο για την οικογένειά μου, είναι πραγματικά δύσκολο για τον Όμηρο, αλλά έχουμε ο ένας τον άλλον και έχουμε μεγάλη υποστήριξη. Θα είμαστε εντάξει. Η Αν είναι απαλλαγμένη από τον πόνο και απολαμβάνει την εμπειρία της, ό,τι κι αν είναι επόμενο στο ταξίδι της. Ήρθε με φόρα, είχε πολλά να πει και ήταν θαρραλέα και ατρόμητη, την αγαπήσαμε πολύ και δεν φοβήθηκε ποτέ να μας επικοινωνήσιε τι σκεφτόταν και τι πίστευε».

Τέλος, αποχαιρέτησε την άλλοτε σύζυγό του, λέγοντας: «Όλα ήταν θέμα αγάπης, αντίο, Αν. Σ’ αγαπώ, ευχαριστώ για τις καλές στιγμές, ήταν τόσες πολλές. Και στο μεταξύ, έχω τον γιο μας και θα είναι καλά».

Δείτε το βίντεο:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Coley Laffoon (@coleylaffoon)

//www.instagram.com/embed.js

To άρθρο Το σπαρακτικό αντίο του πρώην συζύγου της Αν Χεκ: «Σ' αγαπώ, ευχαριστώ για τις καλές στιγμές» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤουρκικά F-16 έκαναν υπερπτήσεις πάνω από ελληνικά νησιά ανήμερα Δεκαπενταύγουστο
Επόμενο άρθρο«Άδειασε»η Αθήνα – Σχεδόν 200 χιλιάδες αυτοκίνητα έφυγαν το τριήμερο