Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020, 01:48

Στο κενό έπεσε η προσπάθεια της μέχρι πρότινος προέδρου του Ανωτάτου Διαιτητικού Δικαστηρίου, Αρεοπαγίτη, Διονυσίας Μπιτζούνη, που επιχείρησε να βάλει τάξη, στο χάος των δικαστικών αποφάσεων της ΕΠΟ.

Όπως αποκάλυψε η “Δίκη στο Open”, τριάντα αποφάσεις του Ανωτάτου Διαιτητικού Δικαστηρίου, αλλά και το σκεπτικό των δικαστών, που τις εξέδωσαν, ενώ ήταν έτοιμες και επρόκειτο, να αναρτηθούν στον ιστότοπο της ΕΠΟ, τελικά θα πάνε στον… κάδο του διαδικτύου.

Η γνωστή για την τόλμη και αποφασιστικότητά της Αρεοπαγίτης Διονυσία Μπιτζούνη, ενώ έκανε μεγάλη προσπάθεια, για τη δημιουργία αρχείου, με το υλικό των δικαστικών αποφάσεων της ΕΠΟ, στο οποίο μάλιστα είχε συμφωνήσει και ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας  Βαγγέλης Γραμμένος, δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει την επιχείρηση – Διαδίκτυο.

Παρά τη γιγάντια προσπάθεια, που ξεκίνησε από τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν ανέλαβε την προεδρία του Ανωτάτου Ποδοσφαιρικού Δικαστηρίου, στην οποία συνέβαλαν και άλλοι δικαστές, όπως και γραμματείς, προκειμένου να γίνει ανωνυμοποίηση των δικαστικών αποφάσεων, για να μην προσκρούουν σε προσωπικά δεδομένα, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το έργο της.

Ενώ ήταν όλα έτοιμα, την ενημέρωσαν από την ΕΠΟ ότι, το σύστημά τους δεν αντέχει να φορτωθεί το υλικό των δικαστικών αποφάσεων του ποδοσφαίρου!


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020, 01:50

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑποχή δηλώνουν οι Αρεοπαγίτες του Διαιτητικού – «Άνω-κάτω» τα πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου
Επόμενο άρθροΣυντάξεις: Πότε θα καταβληθούν