Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021, 23:04

Τις καθιερωμένες δηλώσεις του πριν από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι έκανε ο τεχνικός της Σλόβαν Μπρατισλάβας, Βλαντιμίρ Βάις, ο οποίος επεσήμανε πως το φαβορί για τη νίκη στο παιχνίδι είναι ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ (25/11, 19:45, Cosmote Sport 3).

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής των Σλοβάκων:

Για το τι περιμένει από το παιχνίδι:

«Ελπίζουμε να παίξουμε καλά και να πάρουμε την νίκη. Το φαβορί για το ματς είναι ξεκάθαρα ο ΠΑΟΚ. Εμείς θα κάνουμε ότι περισσότερο μπορούμε για να πάρουμε το τρίποντο που θα μας κρατήσει ζωντανούς για την πρόκριση. Πρέπει να τα δώσουμε όλα στον αγωνιστικό χώρο και να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό».

Για την εμπειρία του σε άλλα παιχνίδια με ελληνικές ομάδες:

«Πρέπει να κάνουμε κάτι περισσότερο από τον ΠΑΟΚ. Είναι ανάγκη να υπηρετήσουν το πλάνο οι παίκτες και έχουμε ευκαιρία μετά την Αρτμέντια που το έκανε πριν 16 χρόνια να περάσουμε σε νοκ άουτ φάση διοργάνωσης. Έχουμε καλή ψυχολογία αλλά γνωρίζουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα».

Για τις απουσίες που αντιμετωπίζει ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ:

«Ο μόνος που θα μας λείψει είναι ο Κανκάβα. Πρέπει να πάει σε μια κηδεία στην πατρίδα του. Είναι σημαντική απουσία για εμάς αλλά έχουμε παίκτες για να τον αντικαταστήσουμε στο γήπεδο».

Για τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση και το γεγονός ότι θα γίνει το ματς χωρίς κόσμο:

«Δυστυχώς έχουν ληφθεί αυτά τα μέτρα, αλλά προέχει η υγεία. Δεν έχω καταφέρει να κοουτσάρω την ομάδα ακόμα σε γεμάτο γήπεδο από την ημέρα που ανέλαβα. Το πιο σημαντικό είναι η υγεία όλων όμως και πρέπει να προσαρμοστούμε σε όλες τις συνθήκες».

Για το πώς έχει προετοιμάσει την ομάδα για έναν αγώνα χωρίς κόσμο:

«Ελπίζω οι παίκτες μου να είναι πειθαρχημένοι. Σίγουρα θα ήταν καλύτερα για εμάς να παίζουμε σε γεμάτο γήπεδο, αλλά θα πρέπει και έτσι να είμαστε συγκεντρωμένοι και πιστοί στην τακτική μας».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί και το ποια είναι τα δυνατά του σημεία:

«Είναι πολύ καλός στα στημένα και εξαιρετικός στην επίθεση. Πρέπει να είμαστε καλά αμυντικά για να τους σταματήσουμε, να αμυνθεί καλά όλη η ομάδα για να τους εξουδετερώσουμε και να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για το γεγονός ότι έχει αρκετά χρόνια μια ομάδα από την Σλοβακία να κάνει καλή πορεία στην Ευρώπη:

«Οι αναμνήσεις είναι όμορφες αλλά δεν μπορούμε να ζούμε με το παρελθόν. Το πιο σημαντικό είναι το παρόν και το μέλλον. Το πέτυχα με την Αρτμέντια πριν 16 χρόνια αλλά έχουμε τώρα με την Σλόβαν μια ευκαιρία για να κάνουμε κάτι καλό και ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΝίκησε με 3-2, αλλά αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός από την Πόρτο
Επόμενο άρθροΧαλκιδική – Μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών υλών εντοπίστηκε σε αποθήκες του «Πόρτο Καρράς»