Παρών στο ενδεχόμενο αγοράς της Attica Group εφόσον μπει πωλητήριο δήλωσε ο Ιταλός πλοιοκτήτης Εμάνουελ Γκριμάλντι μιλώντας στο πλαίσιο του Συνεδρίου XXII Euromed Convention From Land to Sea το οποίο πραγματοποιείται 4-7 Οκτωβρίου στο Λαγονήσι.

 

«Αν μπει πωλητήριο στην Attica Group θα είμαι αγοραστής. Με ενδιαφέρει ότι έχει προοπτική και είναι βιώσιμο. Έχω ρευστότητα και είμαι έτοιμος να εκμεταλλευτώ κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί» σημείωσε και προσέθεσε «Να δούμε τις ευκαιρίες θα μου δοθούν. Η εταιρεία, η Μinoan είναι υγιέστατη. Εχει τρία πανέμορφα πλοία, τρία παλάτια και το catamaran Σαντορίνη από τα καλύτερα στην Μεσόγειο».

 

Το XXII Euro-Med Convention «From Land to Sea» είναι τριήμερη εκδήλωση που διοργανώνει ο όμιλος Γκριμάλντι από το 1997, με στόχο την προώθηση των ευρωπαϊκών θαλάσσιων μεταφορών μικρών αποστάσεων και των ευεργετικών αποτελεσμάτων τους από οικονομική, περιβαλλοντική και κοινωνική άποψη. Συγκεντρώνει πάνω από 500 αντιπροσώπους, ειδικούς σε θέματα Logistics & Tranport.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροAmazon διαψεύδουν την κινεζική κατασκοπεία στα δίκτυα τους
Επόμενο άρθροΕξαφανίστηκε ο επικεφαλής της Ιντερπολ