Μία γιορτή του αθλητισμού έζησαν όσοι έλαβαν μέρος στο Run Together powered by INTERSPORT & SAUCONY, που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή το πρωί στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, για 5η συνεχή χρονιά.

 

Οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις πλημμύρισαν από δρομείς όλων των ηλικιών, που έτρεξαν σε ζευγάρια, παρέα με τον φίλο τους, το σύντροφό τους, τον αδερφό τους ή το παιδί τους.

 

Οι κάτοικοι της Αθήνας, και όχι μόνο, βρήκαν μια μοναδική ευκαιρία να αθληθούν και παράλληλα να στηρίξουν μια διοργάνωση με καλό σκοπό. Περισσότερα από 1.200 άτομα έτρεξαν μαζί, στον πιο διασκεδαστικό αγώνα δρόμου που γίνεται στην Ελλάδα και χάρισαν χαμόγελα στα παιδιά της “Κιβωτού του κόσμου”.

 

Ο καιρός ήταν ιδανικός, η οργάνωση άρτια και έτσι το 5ο Run Together powered by INTERSPORT & SAUCONY που έγινε στον εμβληματικό χώρο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων πέρασε στην ιστορία σαν μια από τις πιο επιτυχημένες διοργανώσεις που πλέον γίνεται θεσμός.

 

Τα χιλιάδες χαμόγελα και η χαρά όσων συμμετείχαν ήταν ο στόχος των διοργανωτών και το πέτυχαν βλέποντας παιδιά και μεγάλους να μπαίνουν μαζί στον τερματισμό και να παρακινούν ο ένας τον άλλον σε μία γιορτή της συνεργασίας.

 

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης ξεκίνησε με την προθέρμανση που ανέλαβε η ομάδα του theConcept Terminal του Γιώργου Ξηρού, που πραγματικά ξεσήκωσε τα πλήθη!

 

Οι δρομείς μετά το ζέσταμα πήραν τη θέση τους στην εκκίνηση με τους αγώνες των 3, 6 και 9 χλμ να ξεκινούν, και ένα ποτάμι κόσμου να τρέχει στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.

 

Στον χώρο του τερματισμού αρκετές εκπλήξεις περίμεναν τους δρομείς.

 

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο resting area, προσφορά της ΙΚΕA, Χορηγού της διοργάνωσης, είχαν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν μετά τον αγώνα παρέα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα!

 

Λίγο πιο δίπλα μπορούσαν να δοκιμάσουν τη νέα συλλογή της SAUCONY με την επαναστατική τεχνολογία “EVERUN” αλλά και την εξειδικευμένη υπηρεσία της INTERSPORT, INTERSPORT Footscan, σχετικά με τη μορφολογία του πέλματος.

 

Παράλληλα, σπουδαστές των ΙΕΚ ΑΛΦΑ και Mediterranean College πρόσφεραν μασάζ αποθεραπείας και face painting για τους μικρούς μας φίλους!

 

Για την αναπλήρωση της ενέργειας των δρομέων φρόντισε η ΔΕΛΤΑ προσφέροντας χυμούς αλλά και το VIBE, το μοναδικό ενεργειακό ποτό με χυμό φρούτων, φυσική καφεΐνη, γκουαρανά και βιταμίνες. To Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος ήταν εκεί για την απαραίτητη ενυδάτωση των συμμετεχόντων καθώς και η DOLE που πρόσφερε μπανάνες.

 

Ξεχωριστό χρώμα στη διοργάνωση έδωσε η Micro Scooters Greece με ειδικά διαμορφωμένο χώρο για βόλτες και test rides με τα Micro Scooters, για παιδιά αλλά και τους ενήλικες!

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο www.runtogether.gr

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚατατίθενται οι πρώτες αγωγές για Folli Follie
Επόμενο άρθροΗ προεκλογική αμφιθυμία στην άσκηση οικονομικής πολιτικής αυξάνει την αβεβαιότητα