Η τραγουδίστρια τραγουδοποιός, Έλι Γκούλντινγκ μίλησε για την ανάγκη καλής συμπεριφοράς στο διαδίκτυο με αφορμή την αυτοκτονία της Βρετανίδας τηλεοπτικής παρουσιάστριας, Κάρολαϊν Φλακ.

«Αν πέσατε σε μια ακόρεστη ανάγκη να μεταδώσετε τη φωνή σας στο διαδίκτυο ως τρόπο να πείτε κάτι αρνητικό για κάποιον άλλο, σκεφτείτε το για περίπου 10 λεπτά» ζήτησε από τους θαυμαστές της.

Στη συνέχεια παρέθεσε μερικούς λόγους για τους οποίους κάποιοι αισθάνονται με αυτόν τον τρόπο:

α) Το διαδίκτυο σάς έχει κάνει να υπερτιμήσετε τη γνώμη για το πρόσωπό σας, όπως έχει κάνει σε όλους μας

β) Το διαδίκτυο σας έχει αναγκάσει να αισθάνεστε ότι σας προσελκύουν συγκρούσεις και αρνητικά θέματα. Σε αυτή την περίπτωση προσπαθήστε να «παρακολουθήσετε μια ταινία» ή «να φτιάξετε μια τούρτα» για να σας αποσπάσει την προσοχή επειδή «κατά βάθος, η σύγκρουση δεν κάνει σε κανέναν καλό».

γ) Είστε λίγο (ή πολύ) δυσαρεστημένος/η και πρέπει να μιλήσετε με κάποιον.

Η τραγουδίστρια αναφερόμενη στην αυτοκτονία της Κάρολαϊν Φλακ δήλωσε, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, σοκαρισμένη και βαθιά λυπημένη που μία μια όμορφη, απίστευτα ταλαντούχα γυναίκα αφαίρεσε τη ζωή της σε μια εποχή στην οποία οι άνθρωποι αποφάσισαν να μην είναι καλοί.

Η Έλι Γκούλιντινγκ μίλησε ανοιχτά και για τους δικούς της αγώνες με θέματα ψυχικής υγείας στο παρελθόν.

Ο λόγος που αισθάνθηκα υποχρέωση να γράψω αυτό το μήνυμα είναι επειδή ένοιωσα στιγμές απόλυτης απελπισίας και μοναξιάς στη δουλειά μου και φαινόταν ότι τίποτα δεν μπορεί να με ανακουφίσει, είπε.

«Ευχαριστώ το σύμπαν για τους φίλους μου και για τον σύζυγό μου που μου έδωσαν ορθολογισμό και προοπτική», τόνισε.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΦυσική ένωση στα λαχανικά βοηθά στην καταπολέμηση της λιπαρής ηπατικής νόσου
Επόμενο άρθροΔημοσίευση της ΚΥΑ για το επίδομα γέννησης-Τι πρέπει να γνωρίζετε για την υποβολή της αίτησης