Η Γενική Γραμματεία Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας διοργανώνει την παρουσίαση του προγράμματος του ΥΠΕΝ για το Ταμείο Ανάκαμψης.
Η συνάντηση θα γίνει διαδικτυακά το τριήμερο 23 έως 25 Φεβρουαρίου 2021. Στόχος της συνάντησης που θα γίνει ανά ομάδες όλων των Δήμων της χώρας είναι η πληροφόρηση και ενημέρωση ως προς τους άξονες και τις επιλέξιμες δράσεις του προγράμματος με σκοπό την έγκαιρη προετοιμασία τους μέχρι την επίσημη έναρξη των σχετικών προσκλήσεων.
Στην συνάντηση της Τρίτης 23ης Φεβρουαρίου θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, ο Υφυπουργός, Νικόλαος Ταγαράς, ο Γενικός Γραμματέας Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος, Ευθύμιος Μπακογιάννης και ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας , Δημήτρης Παπαστεργίου.
Η ΚΕΔΕ δίνει μεγάλη σημασία στην συμμετοχή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο Ταμείο ανάκαμψης και έχει εγκαίρως καταθέσει κείμενο στα αρμόδια υπουργεία με έμφαση σε πολιτικές που στόχο έχουν:

Προηγούμενο άρθροΧρ. Τριαντόπουλος: Μείωση των τελών κυκλοφορίας για τα τουριστικά λεωφορεία
Επόμενο άρθροΝίκη των Ουίζαρντς στο Λος Άντζελες, 127-124 τους Λέικερς στην παράταση