Τριήμερο Φεστιβάλ Graffiti διοργάνωσε, στις 24-25 και 26 Σεπτεμβρίου 2021, με τη συνεργασία νέων της περιοχής μας, ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Φυλής (ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού Η ΠΑΡΝΗΘΑ). Μια τριήμερη γιορτή στην οποία καλλιτέχνες και νέοι ζωγράφισαν, μίλησαν για τις τεχνικές  και της τάσεις της συγκεκριμένης εικαστικής έκφρασης και διασκέδασαν ακούγοντας μουσική.

Στο Φεστιβάλ πήραν μέρος γνωστοί καλλιτέχνες του είδους, που αποτύπωσαν την έμπνευσή τους πάνω στους τοίχους των αθλητικών εγκαταστάσεων του σχολικού συγκροτήματος Αγίου Νικολάου.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Γιώργος Μαυροειδής ήταν αυτοί που, μέσα από την μεθοδική προετοιμασία, φρόντισαν ώστε η συνάντηση να αποτελέσει καλλιτεχνικό γεγονός.

“Στόχος μας είναι να αναδείξουμε αυτή τη μορφή έκφρασης, που αποτελεί Τέχνη και δεν έχει σχέση με τους βανδαλισμούς. Οι νέοι μας αγαπούν το Graffiti και θέλουν να δώσουν διέξοδο στην έμπνευση και στην δημιουργικότητά τους, χρησιμοποιώντας σαν καμβά τις μεγάλες επιφάνειες. Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς τους στηρίζει γιατί πιστεύει στις δυνατότητές τους και γνωρίζει ότι έχουν τη διάθεση να κάνουμε, όλοι μαζί, την πόλη μας πιο όμορφη”, δήλωσε ο Γιώργος Μαυροειδής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο60 εργαζόμενοι του Νοσοκομέιου Βόλου σε αναστολή εργασίας και μόνο 2 οι αντικαταστάτες
Επόμενο άρθροΚοροναϊός – Κινδυνεύουν με σακχαρώδη διαβήτη όσοι έχουν νοσήσει από τον ιό – Τι έδειξαν έρευνες