Αγνωστοι, αρνητές του εμβολίου κατά του κορωνοϊού στο Βόλο, μοίρασαν σε γραφεία και καταστήματα της πόλης, νωρίς το πρωί της Τρίτης, ένα χειρόγραφο κείμενο που στρέφεται εναντίον των εμβολίων αλλά και του Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνατίου.

 

Υπήρξε ανάλογο περιστατικό με σημειώματα κατά του Μητροπολίτη Δημητριάδος, τον περασμένο Ιανουάριο.

 

Ο Μητροπολίτης από την πρώτη στιγμή, εμφανίστηκε υπέρμαχος των εμβολίων και προέτρεψε πιστούς και κλήρο να εμβολιαστούν.

Τα πρώτα σημειώματα που είχαν αφήσει οι άγνωστοι, γύρω από το κτίριο της πρώην Νομαρχίας έγραφαν μεταξύ άλλων “Ξέρει ο κύριος Επίσκοπος, Πατέρας του Βόλου Ιγνάτιος ότι ο Covid 19 τι σημαίνει στα ανάποδα Divoc 19 στα εβραϊκά που τόσο κόβεται για τον μπολιασμό, ικανοποιώντας του αδελφούς του, εχθρούς του Χριστού; Η λέξη κόβιτ εξηγείται Διχασμός. Και ιδού το πετύχανε πλήρως”.

Τώρα, τα νέα μηνύματα……..αναμιγνύουν τον κορωνοϊό, τα εμβόλια, τον Μητροπολίτη, τους Σοφούς της Σιών, τα τηλεοπτικά κανάλια, ακόμη και την υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, περιέχοντας……..οξείες και δασείες. Κοινώς, ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ!!!!!!!!!!!

Ειδικότερα το καινούργιο σημείωμα αναφέρει: ”Στην Πληροφόρηση Ιανουαρίου- Μαρτίου ο Επίσκοπος Ιγνάτιος Βόλου Αγίου Νικολάου επιμένει ότι το εμβόλιο προερχόμενο από τους επιστήμονας, είναι δώρο θεού και όσοι αντιδρούν αμαρτάνουν. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει στερεότυπη γνώση από τη Δύση της επιστημονικότητας που απαρτίζεται από την αίρεση του Πάπα, συνδιαλλαγή αμερικανοεβραίων και ΕΕ, που είναι από Σιωνιστικές οργανώσεις με πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών που κατευθύνουν το οικουμενισμό της Νέας Τάξεως Πραγμάτων με ενότητα όλων των εκκλησιών με έναν Μεσσία που περιμένουν, που θα είναι ο αντίχριστος.

Αυτό κύριε Επίσκοπε Ιγνάτιε δεν σε απασχολεί; Φαίνονται που οι σχεδιασμοί κοροναϊός με προδιαγραφή τεχνεόντον με εμβόλιο αδοκίμαστο και συνέπειες θανάτων από εμφράγματα και θρόμβους απροόπτως και χωρίς προηγούμενες ενδείξεις κτλ. Εν αντιθέσει με το σίριαλ της Τσορτζίνας και τα παιδιά της δούλεψαν δημοσιογράφοι, ιατροί, δικηγόροι, ψυχολόγοι, δικαστικοί, υπουργός, νοσηλευτές, αρμόδιοι αξιωματικοί, χρονίως βάλλονταν την προσοχή το λαό με τα παραπλανητικά διαβολοκάναλα σ’ άλλες προτροπές. Και για τους θανάτους τριτοεμβολιασμένους που είναι στις 6.000 κανείς από τους φορείς πολιτικής και επισκόπους της περιβόητης αγάπης (όπως και για τους ανεμβολίαστους γιατρούς) ενδιαφέρον ουδέν.

Κανείς δεν πήρε την σκυτάλη να κάνει ανασκαφή να εντοπιστούν οι συνεχείς θάνατοι απρόοπτων. Σιωπή, μούγκα η πατρίδα διότι ο σχεδιασμός του αόρατου πολέμου έγινε με τα εμβόλια. Άλλωστε Άγιοι Παΐσιος, Τσαλίκης, Σοφία Κλησούρας, Αυγουστίνος, Φλωρίνης κλπ, προφήτευσαν. Και ο Επίσκοπος Βόλου μαζί του και άλλοι προχωρούν για την παγκόσμια κυβέρνηση των Εβραίων με λάφυρα σαν τον Ιούδα”.

Συμπέρασμα: Κλασσική περίπτωση………του γιατρού!!!!!!!!!!!!!!!

Προηγούμενο άρθροΙσοφάρισε τη σειρά ο Παναθηναϊκός, 3-1 τον Ολυμπιακό
Επόμενο άρθροΑιδηψός: Τα γυρνάει τώρα ο «νταής» που κλώτσησε το γατάκι – «Έχω μετανιώσει και θα τιμωρηθώ»