Νέο βίντεο – ντοκουμέντο από το φρικτό τροχαίο στη Βούλα με θύμα τον Τζώρτζη Μονογυιό, αδελφό της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Είναι λίγα μόλις λεπτά αφότου το πολυτελές αυτοκίνητό του, μάρκας Ferrari, έχει προσκρούσει πάνω σε δέντρο και έχει τυλιχτεί στις φλόγες.

Σημειώνεται πως η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα λαμαρινών. Στο αυτοκίνητο επέβαινε και η σύντροφος του Τζώρτζη Μονογυιού, η οποία διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο. Πάντως, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Η ώρα ήταν λίγα λεπτά μετά τις 21:00 όταν ο οδηγός του υπερπολυτελούς αυτοκινήτου, έχοντας αναπτύξει -όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία- ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε επάνω σε δέντρο επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, σε απόσταση λίγων μέτρων από τη διασταύρωση της παραλιακής με τη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Δευτερόλεπτα μετά τη σύγκρουση, το αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες. Διερχόμενοι οδηγοί σοκαρισμένοι σταματούν και, μη μπορώντας να αντιδράσουν, παρακολουθούν το όχημα.

Δείτε το νέο βίντεο – ντοκουμέντο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑναβλήθηκαν τα Ηρακλής-Ξάνθη και Ρόδος-ΑΕΚ Β΄
Επόμενο άρθρο«Παγώνει» η απέλαση του Τζόκοβιτς μέχρι την απόφαση του δικαστηρίου