Συγκλονίζει ο 17χρονος, ο οποίος είδε μπροστά στα μάτια του να χάνονται οι γονείς και η αδερφή του σε φρικτό τροχαίο που έγινε στον Δομοκό την περασμένη Δευτέρα.

Ο νεαρός που είδε την οικογένειά του να ξεκληρίζεται βγήκε από το νοσοκομείο Λαμίας, αν και εξακολουθεί να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο μοναδικός επιζών του τροχαίου περιέγραψε πώς έγινε το δυστύχημα: «Είχαμε σταματήσει στα Μετέωρα επιστρέφοντας από Αλβανία, και λίγο πιο έξω από τα Μετέωρα μας τράκαρε ένας με ένα φορτηγό, με αποτέλεσμα να φύγουν οι γονείς μου και η αδερφή μου».

«Εγώ λιποθύμησα και γύρισε ο θείος μου που ταξιδεύαμε μαζί και με έβγαλε από το αυτοκίνητο και έπειτα κάλεσαν ασθενοφόρο και με πήρε» αναφέρει συντετριμμένος ο νεαρός στο STAR.

«Κοιτούσα έξω από το παράθυρο και ξαφνικά ακούω τη μητέρα μου και την αδερφή μου να ουρλιάζουν» σημειώνει ο 17χρονος για τις στιγμές πριν από το τραγικό δυστύχημα, όταν το αυτοκίνητο της οικογένειάς του συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα.

Ανατροπή;

Mάλιστα, η μαρτυρία του φέρνει και ανατροπή στην υπόθεση, καθώς φέρεται να εμπλέκει και άλλο όχημα στο τροχαίο. Συγκεκριμένα, ο νεαρός θυμάται ότι πρώτα τους χτύπησε στον μπροστινό προφυλακτήρα κάποιο άλλο όχημα, το οποίο προσπαθούσε να προσπεράσει το βυτιοφόρο.

«Πριν τη σύγκρουση άκουσα μια κόρνα και υπέθεσα ότι ήταν κάποιο ΙΧ και όχι φορτηγό» θυμάται ο 17χρονος και συμπληρώνει ότι μετά από αυτή την πρώτη σύγκρουση, το αυτοκίνητό τους άρχισε να κάνει σβούρες και τελικά χτύπησε πάνω στο φορτηγό στον δρόμο Κορομηλιάς-Ξυνιάδας.

Στη συνέχεια, το παιδί αναφέρει ότι όταν το πήρε το ασθενοφόρο, νόμιζε ότι η οικογένειά του είχε πέσει σε κώμα και πως ο ίδιος έμεινε ξύπνιος επειδή καθόταν πίσω. «Το έμαθα στο νοσοκομείο ότι έφυγαν» προσθέτει.

Τέλος, ο 17χρονος κάλεσε «να ομολογήσει την πράξη του» όποιος ενεπλάκη στο δυστύχημα, καθώς διαφεύγει ακόμα ο οδηγός του πρώτου οχήματος.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠροπονήθηκαν και παίζουν με τον Ολυμπιακό οι Αραούχο και Τσούμπερ
Επόμενο άρθροΈνωση Ελληνικών Τραπεζών: Τι να προσέχετε για να αποφύγετε την ηλεκτρονική απάτη