Θέση στη δημόσια αντιπαράθεση μεταξύ του Στέλιου Κούλογλου και του Παύλου Πολάκη πήρε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος υπερασπιζόμενος το δικαίωμα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ να εκφράζουν δημόσια την άποψή τους όποια και αν είναι αυτή.

«Δεν είμαστε σταλινικό κόμμα»

«Δεν είμαστε σταλινικό κόμμα, δεν υπακούμε τυφλά, εκφραζόμαστε ελεύθερα, ο καθένας έχει το ύφος του, είτε διαφωνείς είτε συμφωνείς, με συντροφικό τρόπο μπορούμε να λύσουμε τις διαφωνίες μας», δήλωσε μεταξύ άλλων στον Αθήνα 9.84, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο Στέλιος Κούλογλου στις επικρίσεις που δέχτηκε για τη δήλωσή του περί ισοπαλίας Τσίπρα και Μητσοτάκη στη ΔΕΘ απάντησε με ένα σκίτσο που δείχνει μια λαιμητόμο.

«Δεν είναι αρένα να μιλάμε για ισοπαλίες»

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος «άδειασε» σήμερα τον Στέλιο Κούλογλου και έκανε λόγο για προοδευτική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ για τον κ. Κούλογλου είπε ότι «εκθέτει τον ίδιο του το εαυτό, η πολιτική δεν είναι αρένα για να μιλάμε για ισοπαλίες».

Πριν από λίγο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κούλογλου για να κλείσει τη συζήτηση που προκλήθηκε προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση στην «Αυγή» χαρακτηρίζοντας «ενδεχομένως άστοχη» την αρχική του παρέμβαση και δηλώνει ότι θα συμβάλει ότι να προκύψει από τις εκλογές προοδευτική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα.

«Ενδεχομένως άστοχη διατύπωσή μου»

Αναλυτικά η δήλωση του Στέλιου Κούλογλου στην «Αυγή» έχει ως εξής:

«Για να σταματήσει η προσπάθεια δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων με αφορμή μια ενδεχομένως άστοχη διατύπωσή μου, ξεκαθαρίζω ότι σήμερα περισσότερο από ποτέ αποτελεί αναγκαιότητα να προκύψει από τη λαϊκή ετυμηγορία μια προοδευτική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, που θα αναλάβει το δύσκολο έργο της αποκατάστασης της κοινωνικής συνοχής που έχει διαρρήξει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

»Είναι προφανές ότι σε αυτή τη κατεύθυνση θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στο συλλογικό στόχο για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν αυτές διεξαχθούν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔήμαρχος Μαραθώνα: Ευχαριστώ όσους συνέβαλλαν στη κατάσβεση της πυρκαγιάς
Επόμενο άρθροΕμβόλιμη αγωνιστική στη Super League με ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη