Εντονα ανησυχούν οι κάτοικοι που διαμένουν στην περιοχή της Χιλιαδούς και του Αγίου Γερασίμου στο Βόλο. Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο το Σαββατοκύριακο που πέρασε, καθώς πλέον φοβούνται και για τη σωματική τους ακεραιότητα.
Οι κάτοικοι καταγγέλλουν ηχορύπανση από οικογένειες Ρομά που διαμένουν στην περιοχή του Αγίου Γερασίμου και της Αγίας Παρασκευής, κάτω αλλά και πάνω από τον περιφερειακό.Οπως λένε, βγάζουν ηχεία και στο πεζοδρόμιο και η μουσική συνεχίζει με μεγάλη ένταση και μετά τα μεσάνυχτα. Για τα περιστατικά ηχορύπανσης και τη διατάραξη της κοινής ησυχίας τους, κάτοικοι έχουν κάνει καταγγελίες στην αστυνομία χωρίς αποτέλεσμα.Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν το Σάββατο και συνεχίστηκε την Κυριακή. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις καταγγελίες των περιοίκων, αργά τη νύχτα του Σαββάτου, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, την ησυχία των κατοίκων αναστάτωσαν πυροβολισμοί.Και στο παρελθόν είχαν βρεθεί σκάγια στις αυλές των σπιτιών.
Οι κάτοικοι ήδη συγκεντρώνουν υπογραφές για το ζήτημα, προκειμένου να επιλυθεί η κατάσταση που ζουν στη γειτονιά τους, ενώ έχουν ενημερώσει την αστυνομία.

Προηγούμενο άρθροΈξι νέα εθνικά ρεκόρ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας-Πρώτος σύλλογος ο Παναθηναϊκός
Επόμενο άρθροΤι πρέπει να ξέρετε για το καζίνο Bet365