Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2021, 17:01

Με τα ΤΖΟΚΕΡ Stars όσοι καταθέτουν τα δελτία τους στο tzoker.gr ή στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ, μαζεύουν όσο περισσότερα αστέρια μπορούν και διεκδικούν απίθανα δώρα στις εβδομαδιαίες κληρώσεις, που θα πραγματοποιούνται έως τις 16 Ιανουαρίου. Επιπλέον, διεκδικούν και ένα super δώρο στη μεγάλη κλήρωση της 17ης Ιανουαρίου. Όσο περισσότερα αστέρια μαζεύει κανείς, τόσο περισσότερες συμμετοχές έχει στις εβδομαδιαίες κληρώσεις.

Μέσα από το tzoker.gr και το tzoker app μπορεί κανείς να μάθει περισσότερα για τα [tzokerstars.opap.gr/?utm_source=content&utm_medium=articles#/]ΤΖΟΚΕΡ Stars, για τα οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Πώς θα παίξετε διαδικτυακά ΤΖΟΚΕΡ

Σε 600.000 ευρώ ανέρχεται το μεγάλο έπαθλο, που μοιράζει απόψε το ΤΖΟΚΕΡ. Στην κλήρωση, που θα πραγματοποιηθεί στις 22:00, θα συμμετάσχουν όσοι καταθέσουν τα δελτία τους έως τις 21:30.

Η διαδικτυακή κατάθεση δελτίων είναι μια απλή διαδικασία. Από υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο ή tablet, ο παίκτης συνδέεται στο λογαριασμό του στο tzoker.gr ή στο tzoker app, αφού πρώτα έχει πραγματοποιήσει εγγραφή. Με λίγα κλικ επιλέγει αριθμούς και συμπληρώνει το δελτίο του, το οποίο θα λάβει και με επιβεβαιωτικό email μόλις το καταθέσει.

Στο tzoker.gr και στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ, οι εγγεγραμμένοι παίκτες μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά και τις κληρώσεις του παιχνιδιού, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.  


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2021, 17:04

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚΙΝΑΛ – Κεγκέρογλου – Στηρίζει Παπανδρέου και εξηγεί τους λόγους
Επόμενο άρθροΣπήλιος Λιβανός – Η δικαιοσύνη θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο για την προστασία των ελληνικών προϊόντων