Η πρώτη μέρα της καινούργιας ζωής της Ελένης Μενεγάκη έφτασε. Η παρουσιάστρια από σήμερα Πέμπτη 2 Ιουλίου βρίσκεται εκτός τηλεοπτικού τοπίου καθώς ξεκίνησε το διάλειμμα της επαγγελματικής της πορείας.

Μια μέρα λοιπόν μετά την προβολή της τελευταίας της εκπομπής στον Alpha, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ορισμένα στιγμιότυπα από την χθεσινή εκπομπή.

Την ανάρτηση της συνόδευε ένα συγκινητικό κείμενο με αποδέκτες τους θαυμαστές και τηλεθεατές που την στηρίζουν στα χρόνια της επαγγελματικής της πορείας.

«Λίγες στιγμές ακόμα από χτες …στιγμές εκτός τηλεοπτικού φακού … λίγο πριν την εκπομπή και μέσα από την εκπομπή πίσω από τις κάμερες ! Η αγκαλιά και τα χαμόγελα με τον σκηνοθέτη της τελευταίας μου χρονιάς ( Νίκο Αγγελόπουλε ήσουν υπέροχος , σ ευχαριστώ που με συνόδεψες με αγάπη , φροντίδα , υπομονή και γέλιο) … η αγκαλιά της Λάουρας μου … η φωτό που είμαστε όλοι μαζί την ημέρα της γιορτής μου (όταν ανακοίνωσα ότι φεύγω ) τότε που ξάφνιασα για άλλη μια φορά τους συνεργάτες αλλά κ την οικογένεια μου …το ήξεραν αλλά …

και οι κάμερες … πάντα στην ζωή μου … κι εγώ εκεί για εσάς και εσείς για εμένα ! Τώρα σιγά σιγά θα κάνω λίγο πίσω από τα φώτα και τις κάμερες … θα πάρω τον χρόνο μου …. εδώ θα τα λέμε πια … χωρίς πρόγραμμα και ραντεβού, αυθόρμητα, μπορεί να σας ανεβάζω 10 φωτό στην σειρά η μπορεί να χάνομαι για μέρες …. μην με παρεξηγήσετε … θα είμαι πάντα η Ελένη …σας» έγραψε η Ελένη Μενεγάκη.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗ Επιτροπή Κυπέλλου εισηγήθηκε τη Ριζούπολη για έδρα του τελικού στις 26 Ιουλίου
Επόμενο άρθροΑνακοίνωσε τον Χακίμι η Ίντερ