Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 14 Απριλίου 2020, 17:39

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς αποφάσισε να θέσει υπό την σκέπη του για τον επόμενο χρόνο τον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας και των παιδιών τους, ο οποίος λειτουργεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Πιο συγκεκριμένα η «πράσινη» ΠΑΕ με δικά της έξοδα θα προχωρήσει στην κάλυψη των αναγκών της δομής.

Μάλιστα θα αναλάβει πρωτοβουλίες προκειμένου να βελτιωθούν στο μέγιστο δυνατό οι συνθήκες λειτουργίας τόσο για όσους διαμένουν όσο και για όσους εργάζονται στον Ξενώνα.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Μάνος Μαυροκουκουλάκης δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε την αγαστή συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, την πόλη που γέννησε τον Παναθηναϊκό. Αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα της εποχής που ζούμε, λόγω της πανδημίας του COVID-19 όσο και των αυξημένων αναγκών του Δήμου Αθηναίων, στον Παναθηναϊκό δείχνουμε έμπρακτο ενδιαφέρον προς μια ευαίσθητη κοινωνικά ομάδα συμπολιτών μας. Οι ανησυχίες μας για την πρωτεύουσα είναι δεδομένες. Να είσαστε σίγουροι ότι οι κοινές δράσεις μας με το Δήμο Αθηναίων θα συνεχιστούν. Γιατί Παναθηναϊκός και Αθήνα πάνε μαζί».

Από τη μεριά του ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Κώστας Μπακογιάννης επεσήμανε: «Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, οι συνεργασίες και οι συμμαχίες για την προστασία και τη στήριξη όσων έχουν ανάγκη, αποκτούν ουσία. Γίνονται το εργαλείο άμυνάς μας στην πανδημία. Ευχαριστώ την ΠΑΕ Παναθηναϊκός που στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και βρίσκεται δίπλα μας σε αυτήν την τεράστια προσπάθεια να μην αφήσουμε κανέναν χωρίς φροντίδα. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και ξεπερνάμε την κρίση, όλοι μαζί».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Λεωνίδας Μπουτσικάρης και η υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, κα. Κωνσταντίνα Σκορδά παρέδωσαν στον πρόεδρο του Κέντρου Υποδοχής Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, κ. Γρηγόρη Λέων, τα πρώτα απαραίτητα ηλεκτρικά είδη και δώρα για τα μικρά παιδιά του Ξενώνα.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Απριλίου 2020, 17:45

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕνημέρωση ΓΓΠΠ-ΕΟΔΥ: Στους 101 οι θάνατοι-Νέα κρούσματα: 25-Σύνολο: 2.170-Σταδιακή μείωση κρουσμάτων (live)
Επόμενο άρθροΜεγάλη Παρασκευή: Για έξι ώρες ανοικτά τα καταστήματα – Κλείνουν τα νεκροταφεία