Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020, 15:34

Δηλώσεις σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης έκανε ο δημοσιογράφος Πάρις Κουρτζίδης αποκαλύπτοντας ότι, βάσει του κατηγορητηρίου που έχει στα χέρια του, υπάρχει κοινό πρόσωπο στην υπόθεση αρπαγής του μέσα από το Χίλτον, όπως ο ίδιος καταγγέλλει, με αυτήν του ξυλοδαρμού του διαιτητή, Θανάση Τζήλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πάρις Κουρτζίδης μιλώντας στο «Metropolis 95.5»:

«Η εξέλιξη είναι ότι σήμερα κατάλαβα γιατί οι αρχές καθυστέρησαν τόσο να μου δώσουν το κλητήριο θέσπισμα που το έχω μαζί με το κατηγορητήριο. Σε λίγη ώρα μαζί με έγγραφα «βόμβες» θα φανεί ότι ο ένας εκ των δραστών στην υπόθεση Τζήλου ήταν δράστης και στο Χίλτον. Και κατηγορείται πλέον επισήμως.

Όπως καταλαβαίνετε, σαφώς μία από τις ενέργειες που θα κάνω τις επόμενες μέρες θα είναι να συσχετιστούν οι φάκελοι. Με βάση τις επίσημες κατηγορίες.

Εκτός του κ. Σταυρουλάκη ο οποίος φέρεται – το τονίζω – ως ένας άνθρωπος που επικοινωνούσε με τον Πρωτογεράκη στην υπόθεση Τζήλου, με βάση τον δορυφόρο της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος είναι κατηγορούμενος και στην υπόθεσή μου ως δράστης.

Αλλά σίγουρα έχουμε επίσημα έναν κοινό δράστη. Δηλαδή τον Πρωτογεράκη στην υπόθεση Τζήλου, ο οποίος συμμετείχε και στο Χίλτον και ήταν και σε μία επίσκεψη εκφοβισού μετά από τα δύο γεγονότα. Κι όταν εγώ έγραφα για την υπόθεση Τζήλου, την οποία υπόθεση παρουσία απειλής που έκαναν κοντά στα γραφεία μου, την είχα δηλώσει άμεσα γιατί ήξερα τον συσχετισμό γιατί έψαχναν οι αρχές να ταυτοποιήσουν αν ήταν ο ίδιος άνθρωπος».

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020, 15:41

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροO Μανούχος στο «Καραϊσκάκη», o Φωτιάς στο ΟΑΚΑ
Επόμενο άρθροΠώς την βίωσαν μαθητές και εκπαιδευτικοί