Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020, 10:44

Mάθημα για το μέλλον, χαρακτήρισε την φιλική ήττα (0-2) της Γαλλίας από την Φινλανδία, το απόγευμα της Τετάρτης (11/11) στο Stade de France, ο Στιβ Μανταντά, τερματοφύλακας των «τρικολόρ» και της Μαρσέιγ, εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League.

Μετά τη συνάντηση, μιλώντας στα μικρόφωνα του καναλιού της L’Équipe, είπε: «Υπάρχουν πολλά μαθήματα που πρέπει να πάρουμε, ειδικά από την συγκέντρωσή μας. Συναντήσαμε μια ομάδα που ήθελε πολύ περισσότερα από εμάς, η οποία έτρεξε πολύ περισσότερο και που έβαλε περισσότερη δέσμευση στον στόχο της. Δεν είναι απαραίτητα έλλειψη επιθυμίας, αλλά έτρεξαν περισσότερο από εμάς. Και έκαναν περισσότερα από εμάς. Είχαμε τη θέληση, αλλά δεν μεταγράφηκε απαραίτητα στον αγωνιστικό χώρο».

Οι «μπλε» θα αντιμετωπίσουν την Πορτογαλία το Σάββατο, για το Nations League, και στη συνέχεια στη Σουηδία τρεις ημέρες αργότερα.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020, 10:47

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜε 2 εκατομμύρια ευρώ η Περιφέρεια Θεσσαλίας συντηρεί τμήματα του οδικού δικτύου στο Δήμο Νοτίου Πηλίου
Επόμενο άρθροΠλήρης δικαίωση για την ΕΣΗΕΣΘτΕΕ μετά από τελεσίδικη απόφαση του Εφετείου Λάρισας για αγωγή που είχε καταθέσει σε βάρος της, ο διευθύνων σύμβουλος της εφημερίδας «Ελευθερία» Γ. Μιχαλόπουλος