Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020, 16:52

Μία ανάσα από τον Ολυμπιακό βρέθηκε το περασμένο καλοκαίρι ο Ματέο Γκαρσία, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος.

Πιο συγκεκριμένα ο πρώην παίκτης του Άρη ανέφερε ότι είχε συμφωνήσει ουσιαστικά με τους Πειραιώτες, ωστόσο εν τέλει κατέληξε στον Ερυθρό Αστέρα, μετά από προτροπή της Λας Πάλμας.

«Το περασμένο καλοκαίρι όταν επέστρεψα από τις διακοπές μου, πήγα στο προπονητικό κέντρο της Λας Πάλμας όπου ενημερώθηκα από τον σύλλογο πως θα με πουλήσουν, από την στιγμή που υπήρχε ενδιαφέρον από αρκετούς συλλόγους για την απόκτηση μου.

Ήταν τέσσερις-πέντε ομάδες έτοιμες να καταθέσουν πρόταση. Ανάμεσα τους, ο Ερυθρός Αστέρας, ένας σύλλογος από το Βέλγιο, μια αγγλική ομάδα και επίσης μια ομάδα από την Ελλάδα. Στην ουσία υπήρχε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, αλλά συνέβησαν κάποια πράγματα με την Λας Πάλμας και δεν ολοκληρώθηκε η μετακίνηση.

Ο προπονητής επικοινώνησε μαζί μου και είπε πως με προόριζαν ως βασικό. Τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Ερυθρός Αστέρας με ήθελαν, από την στιγμή που μετείχαν στα πλέι-οφ του Champions League. Νομίζω πως ο Ερυθρός Αστέρας ήταν μια καλή επιλογή. Είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, ο κορυφαίος στη Σερβία και πάντα παλεύει για το πρωτάθλημα» δήλωσε ο Ισπανός ποδοσφαιριστής.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020, 17:01

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΖήτησε ενίσχυση του συστήματος βοήθειας των ευπαθών ομάδων
Επόμενο άρθροAναστoλή των δρομολογίων εξωτερικού της Aegean από 26 Μαρτίου