Υπογράφηκε την Τετάρτη η σύμβαση υλοποίησης του μεγάλου αναπτυξιακού έργου της ηλεκτροκίνησης Βόλου – Λάρισας ανάμεσα στην ΕΡΓΟΣΕ και στον ανάδοχο του έργου ΙΝΤRΑΚΑΤ.

Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 67.000.000 ευρώ, που με την έκπτωση του 37,4 % θα φθάσει και θα ξεπεράσει τα 42.000.000 ευρώ, το οποίο δίνει νέες αναπτυξιακές δυνατότητες στη Μαγνησία και σε ολόκληρη τη Θεσσαλία. Ο χρόνος υλοποίησης του έργου είναι 36 μήνες και οι ποινές καθυστέρησης που προβλέπονται από τη σύμβαση είναι πολύ αυστηρές, δεδομένο που σημαίνει ότι το έργο θα υλοποιηθεί εντός των χρονοδιαγραμμάτων.

Η υλοποίηση του έργου της ηλεκτροκίνησης συνδέει και πάλι μέσω σύγχρονων υποδομών τον Βόλο με το εθνικό και ευρωπαϊκό σιδηροδρομικό δίκτυο, ενώ στο πλαίσιο του συγκεκριμένου έργου συνδέονται με τον σιδηρόδρομο οι δύο βιομηχανικές περιοχές του Βόλου, δίνοντας τεράστιο αναπτυξιακό πλεονέκτημα στη περιοχή και συμπληρωματικά με τα έργα που έχουν ήδη εξαγγελθεί, ξαναμπαίνει ο σιδηρόδρομος στο λιμάνι του Βόλου δημιουργώντας νέες προοπτικές για την ανάπτυξή του.

Προηγούμενο άρθροΓυναίκα ζωντάνεψε μέσα σε φέρετρο!!!!!!
Επόμενο άρθροΠλήρωσε και παραμένει στη σούπερ λιγκ 2 ο Απόλλων Λάρισας