Σύμβαση αντικατάστασης τερματικών τυχερών παιχνιδιών ανέθεσε στην INTRALOT Global Operations B.V. θυγατρική εταιρεία της INTRALOT S.A., η LOTTO Hamburg GmbH, μία από τις Κρατικές Λοταρίες της Γερμανίας.

 

Η INTRALOT επελέγη ως προμηθευτής τεχνολογίας λογισμικού κατόπιν διεξοδικής διαγωνιστικής διαδικασίας και αξιολόγησης επικύρωσης (proof-of-concept).

 

Η συμφωνία περιλαμβάνει την παράδοση 550 τερματικών τυχερών παιχνιδιών PHOTON, εκτυπωτών και οθονών, συμπεριλαμβανομένου του ενσωματωμένου λογισμικού λειτουργικού συστήματος και των περιφερειακών συστημάτων, καθώς και προαιρετική παράδοση επιπλέον 100 τερματικών τυχερών παιχνιδιών PHOTON κατά τη διάρκεια της σύμβασης. Η συμφωνία καλύπτει επίσης τη συντήρηση και υποστήριξη των τερματικών, και του ενσωματωμένου λογισμικού λειτουργικού συστήματος και των οθονών.

 

Όπως σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση, τo PHOTON αποτελεί κορυφαίο τερματικό λοταρίας και το πρώτο πλήρους μεγέθους τερματικό για τα λιανικά δίκτυα, το οποίο αξιοποιεί τη χρήση τεχνολογίας ανίχνευσης εικόνων για την ανάγνωση δελτίων και γραμμικών κωδικών κάθε είδους. Η πλήρης απουσία κινούμενων εξαρτημάτων μαζί με την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία ICON Digital Imaging της INTRALOT, επιτυγχάνει αποτελεσματικότητα, αξιοπιστία, ταχύτητα και ευκολία χρήσης σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, όπως πιστοποιούν οι πράκτορες σε όλο τον κόσμο. Το PHOTON προσφέρει το μικρότερο αποτύπωμα στην κατηγορία του, πρωτοποριακή ισχύ επεξεργασίας με σημαντικά χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και μοναδική σπονδυλωτή αρχιτεκτονική, σε συνδυασμό με πολλές επιλογές και πρόσθετα όπως συσκευές ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων, πολλαπλές τεχνολογίες συνδεσιμότητας και εξωτερικές web κάμερες. Επομένως, το PHOTON είναι μία λύση υψηλής και οικονομικής απόδοσης για κάθε Λοταρία που αναζητά ασφαλή και ευέλικτα τερματικά που συμμορφώνονται με τα αυστηρότερα πρότυπα ποιότητας.

 

Η LOTTO HAMBURG είναι ο κρατικός αδειοδοτημένος οργανισμός διαχείρισης τυχερών παιχνιδιών του ομόσπονδου κρατιδίου του Αμβούργου και προσφέρει παιχνίδια όπως LOTTO 6από49, GlόcksSpirale, KENO, EuroJackpot καθώς επίσης και τα νόμιμα αθλητικά στοιχηματικά παιχνίδια ODDSET και Toto για πάνω από 60 χρόνια. Η LOTTO Hamburg GmbH διαθέτει σήμερα περίπου 440 σημεία πώλησης που κατανέμονται σε όλη την μητροπολιτική περιοχή του ομόσπονδου κρατιδίου του Αμβούργου, στα οποία οι παίκτες ενημερώνονται για τα προϊόντα που προσφέρει η LOTTO Hamburg και όπου καταθέτουν τα στοιχήματά τους. Το 2018 η Λοταρία σημείωσε πάνω από 150 εκατομμύρια ευρώ σε επιχειρησιακά έσοδα. Τον Σεπτέμβριο του 2018, η INTRALOT ανέλαβε το δεκαετές συμβόλαιο για την παροχή της νέας πλατφόρμας ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης και λειτουργίας τυχερών παιχνιδιών με δυνατότητα παράλληλης διαχείρισης πολλαπλών οργανισμών τυχερών παιχνιδιών, προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις της LOTTO HAMBURG, καθώς επίσης και στη γερμανική αγορά κρατικών οργανισμών διαχείρισης τυχερών παιχνιδιών, ώστε να υποστηρίξει τους στρατηγικούς και επιχειρησιακούς στόχους της LOTTO HAMBURG.

 

Ο κ. Michael Heinrich, Διευθύνων Σύμβουλος της LOTTO HAMBURG GmbH, δήλωσε: «Τα Σημεία Πώλησης της Λοταρίας μας είναι πρωταρχικής σημασίας για την επιτυχία των επιχειρηματικών δραστηριοτήτών μας στο χώρο των τυχερών παιχνιδιών και η αντικατάσταση των τερματικών τυχερών παιχνιδιών αποτελεί τμήμα του σχεδίου μας που αφορά στην ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του λιανικού δικτύου της λοταρίας μας. Η λύση της INTRALOT καθορίστηκε ως η κορυφαία στον κλάδο και η βέλτιστη που θα καλύψει πλήρως τις ιδιαίτερες ανάγκες της LOTTO Hamburg. Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε την ανάθεση της σύμβασης στην INTRALOT, συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους.»

 

Ο κ. Νίκος Νικολακόπουλος, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της INTRALOT, δήλωσε: «Σε συνέχεια της πρόσφατης ανάθεσης έργου που αφορά στην παράδοση της νέας σουίτας λοταριακού λογισμικού στη LOTTO Hamburg, αποτελεί τιμή για εμάς η διαρκής εμπιστοσύνη που μας δείχνει η LOTTO Hamburg και η απόφασή της να επιλέξει την INTRALOT ως τον τεχνολογικό προμηθευτή των νέων και αναβαθμισμένων τερματικών τυχερών παιχνιδιών. Η επιλογή της επικυρώνει την άριστη συνεργασία μας και αποδεικνύει ότι έχουμε ικανοποιήσει επιτυχώς τους Στρατηγικούς και Επιχειρησιακούς στόχους της LOTTO Hamburg. Οι λιανικοί πωλητές και οι παίκτες της Λοταρίας θα απολαύσουν την ευκολία που προσφέρουν τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα τερματικά τυχερών παιχνιδιών στον κόσμο και προσβλέπουμε στην επόμενη δεκαετία της συνεργασίας μας.»

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΓαλλία-Γερμανία υπογράφουν σύμβαση 65 εκατ. για νέο ευρωπαϊκό μαχητικό
Επόμενο άρθροΥπογράφει σύμβαση στη Γερμανία για την παράδοση 550 τερματικών Photon