Οι υποκλοπές και πάλι στο προσκήνιο: Παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα αύριο στη Βουλή

Το στόρι έχει ως εξής: Ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα το πρωί επισκέφθηκε τον Πρόεδρο της ΑΔΑΕ (Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών), Χρήστο Ράμμο. Μετά από μία ώρα περίπου εξήλθε του γραφείου της Αρχής κρατώντας έναν φάκελο στα χέρια. Εδώ όλα φέρονται να είναι τεκμήρια από τις παρακολουθήσεις που έκανε η ΕΥΠ και τις έρευνες που διενήργησε η ΑΔΑΕ το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά το πέρας της συνάντησης είπε: «Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη δικασταί εις τας Αθήνας. Και το φως της Δημοκρατίας για ακόμα μία φορά νίκησε το σκοτάδι». Το απόγευμα σήμερα θα συναντήσει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο. Το ενδιαφέρον όμως είναι στην αυριανή ημέρα.

«Ο Αλεξης Τσίπρας είναι θεσμικός και δε πρόκειται να πει ονόματα ούτε στο πεζοδρόμιο ούτε στα τηλεοπτικά στούντιο, παρά μόνο όπως οφείλει από το βήμα της βουλής στο ναό της δημοκρατίας.
Αύριο αναμένεται να λάβει το λόγο και να τοποθετηθεί κατά τη διάρκεια συζήτησης νομοσχεδίου για την υγεία στην ολομέλεια», λένε συνεργάτες του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, κατά την συζήτηση νομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας, θα παρευρεθεί και θα παρέμβει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Οι πληροφορίες επίσης μιλούν για κινητοποίηση του συνόλου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος που έχει ήδη οργανωθεί.  Αν και πάντα όταν πάει ο Τσίπρας στην Βουλή υπάρχει ανάλογη κινητοποίηση.

Είχε προαναγγείλει πρωτοβουλίες ο Αλέξης Τσίπρας πριν μερικές ημέρες με τιτίβισμά του: «Ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ ζητά να ενημερώσει τη Βουλή για τα ευρήματα των ερευνών του και η πλειοψηφία της ΝΔ το αρνείται. Μάταιος κόπος που επιβεβαιώνει την ενοχή τους. Γιατί ο κύβος πλέον ερρίφθη. Την αλήθεια δεν μπορούν πια να την κρατήσουν στο σκοτάδι». Τώρα από την Κουμουνδούρου μιλούν για «θεσμικό μπλόκο» στην προσπάθεια της κυβέρνησης να συσκοτίσει την υπόθεση των παρακολουθήσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροQatargate: «Ο Παντσέρι θα δώσει στοιχεία για την Εύα Καϊλή»: Τι προβλέπει ο δικηγόρος της
Επόμενο άρθροΣε προεκλογική περίοδο με… μνημονιακό σύνδρομο