Για σεμινάριο υπολογιστικής

 

 

Εκπαιδευτικό σεμινάριο δύο εβδομάδων στον τομέα της υπολογιστικής υψηλών επιδόσεων (high performance computing)  διοργανώνεται από το  Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Γιάννας Αγγελοπούλου για τις Επιστήμες, την Τεχνολογία και την Καινοτομία.

 

Στη γλώσσα προγραμματισμού C++

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να αναπτύξουν ένα ευρύ φάσμα από αριθμητικούς αλγορίθμους στη γλώσσα προγραμματισμού C++ με ιδιαίτερη έμφαση σε παράγοντες που επηρεάζουν την επίδοση του λογισμικού.

 

Επίσης θα γίνει εισαγωγή σε εργαλεία που επιτρέπουν την ανάπτυξη πολυπύρηνων και πολυνηματικών εφαρμογών για χρήση σε υπερυπολογιστικά συστήματα πολλαπλών πυρήνων.

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε πτυχιούχους στους τομείς των επιστημών, της μηχανικής και τεχνολογίας. Οι υποτροφίες προσφέρονται σε διδακτορικούς φοιτητές, νέους ερευνητές και μέλη μικρομεσαίων επιχειρήσεων που εδρεύουν στην Ελλάδα.

 

Η προθεσμία

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για υποτροφίες λήγει στις 31 Μαΐου 2019.

 

Αιτήσεις για υποτροφία γίνονται ηλεκτρονικά στην διεύθυνση
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΗ Ελλάδα εάν αγοράσει ιρανικό πετρέλαιο κινδυνεύει με κυρώσεις
Επόμενο άρθροΖημιές κατέγραψε η ΑΝΕΚ