Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2022, 03:28

Με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του μετά την πρόκριση της Αργεντινής στους «8» του Μουντιάλ εμφανίστηκε ο Λιονέλ Μέσι στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την Αυστραλία, λέγοντας πως η ομάδα του πρέπει να συνεχίσει να είναι ενωμένη.

Ο αρχηγός της «Αλμπισελέστε» και απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, έδειχνε πολύ χαρούμενος παρά το αγχωτικό φινάλε του αγώνα κόντρα στους Αυστραλία που πάλεψαν για την ισοφάριση μέχρι τέλους.

«Όταν έγινε το 2-1, τα πράγματα έγιναν περίπλοκα, γιατί ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο είχαμε τον έλεγχο και θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλο γκολ. Έγινε πολύ μεγάλο παιχνίδι στο φινάλε. Στην τελευταία φάση υποφέραμε με την αίσθηση ότι ήταν το τελευταίο λεπτό και έκαναν επίθεση. Αλλά περάσαμε και αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει καλύτερη γιορτή για τα 1000 παιχνίδια μου» δήλωσε αρχικά ο σούπερ σταρ των Αργεντινών για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, μια δύσκολη μέρα. Είχαμε λίγο χρόνο να ξεκουραστούμε και ήμασταν πολύ κουρασμένοι αλλά επανήλθαμε καλά. Αυτό το παιχνίδι είχε να κάνει πολύ με τη φυσική κατάσταση. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη νίκη, που κάναμε άλλο ένα βήμα. Όταν λέγαμε ότι θα παίζαμε κάθε τρεις ημέρες ξέραμε ότι θα ήταν μια τρέλα και ότι δεν θα υπήρχε καιρός για ξεκούραση. Ταυτόχρονα όμως  θέλαμε να είμαστε εδώ για όλο αυτό το συναίσθημα, για όλα αυτά που λαμβάνουμε από τον κόσμο. Πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι, όπως ήμασταν πάντα και τώρα πρέπει να κάνουμε άλλο ένα βήμα. Έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι», δήλωσε ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της ομάδας της Αργεντινής.


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2022, 03:28

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠάτρα: Συνελήφθη καταζητούμενος της Interpol με πλαστό διαβατήριο και κάρτες
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Συνελήφθη σπείρα αλλοδαπών απαγωγέων – Απελευθερώθηκαν δύο όμηροι