Με τη μήνυση που κατέθεσε η κυρία Γεροβασίλη ζητά να διερευνηθεί η παραβίαση του τηλεφωνικού απορρήτου και άλλες πιθανές ποινικές πράξεις που τελέστηκαν σε βάρος της .

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων κατέθεσε σήμερα στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο η γραμματέας της Κ.Ο του Συριζα Όλγα Γεροβασίλη.

«Ζούμε σε εξαιρετικά κρίσιμες στιγμές για το δημοκρατικό πολίτευμα και το κράτος δικαίου. Μετά την αποκαλυψη από τη εφημερίδα Documento και από πολλαπλά αλλά δημοσιεύματα ,προφανώς δεν έπρεπε ούτε εγώ ούτε το πολιτικό σύστημα της χώρας να μην πράξουμε τα αναγκαία για προστασία θεμελιώδους δικαιώματος προστασίας απορρήτου επικοινωνιών», δήλωσε εξερχόμενη από το Δικαστικό Μέγαρο η πρώην Υπουργος.

Η κύρια Γεροβασιλη στις δηλώσεις της έκανε λόγο για παραβίαση του απορρήτου των επικοινωνιών, της αλληλογραφίας και ίσως και εγγράφων απορρήτων,όπως είπε επικαλούμενη και την ιδιότητα της ως υπουργού προστασίας του Πολίτη. Με τη μήνυση που κατέθεσε η κυρία Γεροβασίλη ζητά να διερευνηθεί η παραβίαση του τηλεφωνικού απορρήτου και άλλες πιθανές ποινικές πράξεις που τελέστηκαν σε βάρος της .

«Εχω εμπιστοσύνη στη ελληνική δικαιοσύνη. Για να είναι αποτελεσματική η έρευνα θα πρέπει να συνθέσει όλες τις μηνύσεις.Η δικαιοσύνη είναι ο τελευταίος πυλώνας προστασίας που μπορεί να ερευνήσει το διπλό σκάνδαλο ,το σκάνδαλο κατασκοπείας και συγκάλυψης. Είμαι βέβαιη ότι στη χώρα έχει στηθεί δίκτυο κατασκοπείας με επίκεντρο συνεργατών. Του Μεγάρου Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟ Άη Στράτης το πρώτο «Πράσινο Νησί» της χώρας
Επόμενο άρθροΜαγνησία: Που μπορείτε να κάνετε ραπιντ τεστ αύριο Παρασκευή