Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021, 16:40

Η Μπάγερν σκόραρε σε 24ο συνεχόμενο ματς στο Champions League και μετά το εμφατικό 3-0 της πρεμιέρας στη Βαρκελώνη, η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάνει το 2Χ2 στη διοργάνωση, με το εμφατικό 5-0 επί της Ντιναμό Κιέβου στο Μόναχο, στο πλαίσιο της 2ης ημέρας της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Η επίθεση των Βαυαρών γι’ άλλη μια χρονιά είναι σε καταπληκτική κατάσταση, καθώς έχει σκοράρει σε 81 σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ και στην άμυνα δεν υπάρχει πρόβλημα, φθάνοντας τα πέντε ματς χωρίς να δεχθεί γκολ. Ο διευθύνων σύμβουλος της Μπάγερν, Ολιβερ Καν, απέδωσε τα εύσημα στον Γιούλιαν Νάγκεσλμαν:

«Ξέραμε πως θα βοηθήσει την ομάδα, αλλά οφείλω ν’ αναγνωρίσω πως δεν περιμέναμε τόσο γρήγορα τέτοιες εμφανίσεις. Ο Γιούλιαν κάνει τρομερή δουλειά στην ομάδα και αυτό φαίνεται από τα πρώτα παιχνίδια. Είμαι σίγουρος πως στη συνέχεια θα είμαστε ακόμη καλύτεροι».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021, 16:42

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠανελλήνιο ρεκόρ ο Βαζαίος στα 400μ. μικτή ατομική
Επόμενο άρθροΠανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο με αντιφασιστικό χαρακτήρα – Απάντηση στις επιθέσεις φασιστών στην Σταυρούπολη