Στην πολύ καλή φιλοξενία που έχει η Εθνική ομάδα μπάσκετ των εφήβων στην πόλη των Σερρών αναφέρθηκαν ο Νομικός Σύμβουλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Γιώργος Κόνιαρης και ο Ομοσπονδιακός προπονητή Γιώργος Προεστός σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την παρουσία της Εθνικής ομάδας στις Σέρρες.

Η Εθνική Εφήβων πραγματοποιεί για δεύτερη χρονιά την προετοιμασία της στο κλειστό γυμναστήριο Σερρών με τον νομικό σύμβουλο της Ε.Ο.Κ., Γιώργο Κόνιαρη στις δηλώσεις του να ευχαριστεί τον ΟΠΑΚΠΑ του Δήμου Σερρών για την φιλοξενία και την άρτια διοργάνωση λέγοντας: «Απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο εγώ προσωπικά, όσο και εκ μέρους της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης που βρίσκουμε εδώ στην περιοχή των Σερρών ένα φιλόξενο αλλά και άρτια οργανωμένο κέντρο για την προετοιμασία των εθνικών ομάδων αλλά και για την διεξαγωγή επίσημων διοργανώσεων».

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Προεστός μίλησε για την καλή συνεργασία που είχε η ομοσπονδία με την σημερινή διοίκηση του Δήμου Σερρών και εξέφρασε την επιθυμία να συνεχιστεί αυτή και με την νέα Δημοτική Αρχή. Ο κ.  Προεστός είπε: «Η πόλη των Σερρών από πολλά χρόνια πριν καλλιεργούσε το μπάσκετ έχοντας και διακρίσεις, όταν η ομάδα των Σερρών αγωνίστηκε στην Ά Εθνική. Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια μαζί με αυτούς τους ανθρώπους θέλοντας να αναγεννηθεί και πάλι το μπάσκετ στις Σέρρες. Την προσπάθεια αυτήν την ξεκινήσαμε με κάποιος παλιούς παίκτες και υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από τον ΟΠΑΚΠΑ και τον Δήμο Σερρών. Ελπίζουμε και με την νέα δημοτική αρχή να συνεχίσουμε αυτή την πολύ καλή συνεργασία.»

Στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ, Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης, τόνισε: «Να καλωσορίσουμε την εθνική ομάδα μπάσκετ εφήβων, η οποία τιμά για δεύτερη φορά την πόλη μας, για την προετοιμασία της ομάδας και θέλουμε να πιστεύουμε πως θα είναι ένα γεγονός το οποίο θα συμβαίνει κάθε χρόνο στις Σέρρες. Κλείνω έναν πολύ όμορφο κύκλο στον Δήμο Σερρών, όσον αφορά το αθλητικό κομμάτι, μετά το final4, ένα ακόμα σημαντικό γεγονός να προετοιμάζεται η εθνική ομάδα μπάσκετ εφήβων στην πόλη μας».

 

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤα επινίκια της «Συμπαράταξης Λαρισαίων»
Επόμενο άρθροΤο Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας στηρίζει το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος