Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2020, 18:24

Η Βουλιαγμένη κατετάγη στην τέταρτη θέση του Β΄ προκριματικού ομίλου του Champions League υδατοσφαίρισης, που διεξήχθη στη Βουδαπέστη, καθώς στον τελευταίο αγώνα της ηττήθηκε με 11-7 από την ουγγρική Όρβοσι.

Το παιχνίδι δεν είχε κάποια ιδιαίτερη σημασία, καθώς και οι δύο ομάδες αποκλείστηκαν από τη φάση των ομίλων και θα συνεχίσουν στο Euro Cup, με το ΝΟΒ να είναι ανταγωνιστικός για μία περίοδο, αλλά στη συνέχεια να χάνει την επαφή με το σκορ.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-0, 2-3, 3-2

Οι συνθέσεις:

ΟΡΒΟΣΙ (Ντάνιελ Βάργκα): Λεβάι, Σίλαντι, Μάνχερτς 2, Βαρνάι 1, Σάλαμον 1, Τσατσόβσκι 2, Ντάλα, Τοτ 3, Έρντελι 1, Μπούριαν, Μπούντσουχ 1, Αλμάσι, Ντεβάι

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης 1, Τρούλος, Γούβης 1, Αφρουδάκης 1, Καλογερόπουλος 2, Χαλυβόπουλος 1, Κουρούβανης, Λόζινα, Μπάσιτς, Ανδρεάδης

Την πρώτη θέση και την πρόκριση για τη φάση των ομίλων πήρε η Μπρέσια, που επικράτησε στον τελικό 13-9 της σερβικής Ραντίτσκι. Δύο γκολ για την ιταλική ομάδα πέτυχε ο Άγγελος Βλαχόπουλος και ένα ο Δημήτρης Νικολαϊδης.

Στον τελικό του Α΄ προκριματικού ομίλου, στις Συρακούσες, η οικοδέσποινα Ορτίτζια νίκησε 9-8 Μλάντοστ Ζάγκρεμπ, χάρη σε γκολ του Τζάκοπο 42 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη.

Η ιταλική ομάδα πήρε το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων και θα είναι μεταξύ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στον Α΄ όμιλο. Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Ορτίτζια στην πρεμιέρα της πρώτης “φούσκας”, που θα φιλοξενηθεί στην Όστια, στα περίχωρα της Ρώμης, από τις 14 ως τις 17 Δεκεμβρίου.

 

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕΟΔΥ: 1.698 νέα κρούσματα – 71 θάνατοι – 392 οι διασωληνωμένοι
Επόμενο άρθροΠώς θα λειτουργήσουν δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία από τη Δευτέρα