Η κακοκαιρία έχει αρχίσει ήδη να πλήττει τα ορεινά στη Φλώρινα, κάτι το οποίο είναι φυσιολογικό για την εποχή στην περιοχή.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ξεκίνησε η χιονόπτωση στην Εθνική Οδό Φλώρινας – Καστοριάς μέσω Βίγλας, χωρίς να έχουν δημιουργηθεί ιδιαίτερα προβλήματα. Ωστόσο, οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί – κυρίως εκείνοι που θα κινηθούν σε όλο το εθνικό και επαρχιακό ορεινό δίκτυο της Π.Ε. Φλώρινας – καθώς έχει ήδη ξεκινήσει η χιονόπτωση και το τοπίο είναι ομιχλώδες.

Πηγή: ertnews.gr

Προσοχή στους οδηγούς

Η κίνηση των οχημάτων, σύμφωνα και με την Τροχαία, στην Ε.Ο. Φλώρινας-Καστοριάς μέσω Βίγλας και Βιτσίου γίνεται με τη χρήση χειμερινών ελαστικών.

Τα μηχανημάτα αποχιονισμού και οι αλατιέρες έχουν βγει στο οδικό δίκτυο από τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν ξεκίνησε η χιονόπτωση στα ορεινά της περιοχής, έτσι ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στην κίνηση των οχημάτων και η κυκλοφορία να διεξάγεται ομαλά κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΓαλλική έρευνα – Αυτή η ηλικιακή ομάδα ανεμβολίαστων έχει 47 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνει από κοροναϊό
Επόμενο άρθροΓκύζι – Εκκλησία πληρώνει τα rapid test σε ανεμβολίαστους πιστούς