Την ώρα που η Ελλάδα βράζει από κρούσματα, οι ΜΕΘ δεν έχουν χώρο ούτε για περπάτημα, οι άνθρωποι της εστίασης κατεβαίνουν σε διαμαρτυρία και η εμβολιαστική κάλυψη παραμένει χαμηλή, οργανώνονται εκδρομές χωρίς καμία προστασία.

Φοιτητικές ομάδες από το Βόλο, τη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις σχεδιάζουν απόβαση στη Βουλγαρία με σκοπό ξέφρενο γλέντι και διασκέδαση, χωρίς μέτρα για τον κορωνοϊό.

Την ώρα που τα κρούσματα στην Ελλάδα έχουν ξεπεράσει κάθε άλλο απολογισμό και οι έλεγχοι για τα μέτρα εντείνονται κάποιοι σχεδιάζουν πάρτι στη Βουλγαρία.

Οπως αναφέρει το thesstoday.gr φοιτητικές ομάδες σχεδιάζουν εκδρομές για πάρτι, με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη και με προορισμό τη Βουλγαρία, υποσχόμενοι νύκτες με ατελείωτη διασκέδαση και αλκοόλ, χωρίς να υπολογίζουν, ωστόσο, τον κίνδυνο εισαγωγής νέων κρουσμάτων. Μάλιστα η Βουλγαρία είναι από τις χώρες που βυθίζονται στο 4ο κύμα του κορωνοϊού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εκδρομή σε πόλη της Βουλγαρίας δεν διοργανώνεται από μία, αλλά από 11 ομάδες, και η συμμετοχή εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τους 2.000 εκδρομείς, οι οποίοι θα αναχωρήσουν με πούλμαν από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και της Θεσσαλονίκης, στις αρχές του Δεκεμβρίου.

Ειδικότερα, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Ιωάννινα, Κοζάνη, Λάρισα, Βόλος και Κομοτηνή, είναι οι περιοχές από όπου θα ξεκινήσουν οι επίδοξοι party animals, ενώ όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, το συγκεκριμένο event θα αποτελείται από τρία, τέσσερα φεστιβάλ και με τη συμμετοχή γνωστών DJ’S. Οι νεαροί διοργανωτές με δέλεαρ τη συμμετοχή εκατοντάδων ατόμων απευθύνονται μάλιστα σε ταξιδιωτικό γραφείο της Θεσσαλονίκης προκειμένου να ναυλωθούν λεωφορεία για τη μετακίνησή τους στη γειτονική χώρα.

Πακέτα που ξεκινούν από 80 ευρώ και αγγίζουν έως και τα 150 -ανάλογα με την ποιότητα του ξενοδοχείου διαμονής και τις υπηρεσίες που παρέχονται σε αυτό- προσελκύουν το ενδιαφέρον εκατοντάδων νεαρών, καθώς όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το ThessToday.gr, τουλάχιστον 1.200 άτομα εξετάζουν το σενάριο να «καλωσορίσουν» τον Δεκέμβριο με τριήμερο στη Βουλγαρία.

Προηγούμενο άρθροΤραγωδία δίχως τέλος – Έξι θάνατοι από κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Βόλου σε 24 ώρες
Επόμενο άρθροΣοκαριστικές καταγγελίες για τον βιασμό τεσσάρων γυναικών από ηθοποιό – «Δείχνουν άνθρωπο με βαριά παραβατική συμπεριφορά»