Δύο νεκροί και ένας ελαφρά τραυματίας είναι το τραγικό αποτέλεσμα μιας έντονης λογομαχίας στα Ανώγεια Ρεθύμνου, με ένα ολόκληρο χωριό να βρίσκεται σε αναστάτωση και οι κάτοικοι της Κρήτης να αναρωτιούνται για το πως οδηγήθηκαν στον θάνατο οι δύο άνδρες, ηλικίας 63 και 30 ετών. Νωρίτερα, παραδόθηκε στις Αστυνομικές Αρχές του Ρεθύμνου ο 29χρονος γιος του 63χρονου πρώτου θύματος που αναζητούνταν για συμμετοχή στη φονική συμπλοκή.

Ένας διάλογος, αργά χθες το βράδυ, στη γειτονιά όπου διέμεναν οι δύο άνδρες στο Περαχώρι Ανωγείων οδήγησε σε παρεξήγηση. Η έντονη λογομαχία κατέληξε σε ανταλλαγή πυροβολισμών, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 30χρονου, πατέρα δύο παιδιών και γόνο γνωστής οικογένειας των Ανωγείων, και του 63χρονου, πατέρα πέντε παιδιών, ο οποίος εδώ και δεκαετίες ασχολείτο με την παράδοση, τη χοροδιδασκαλία και τη συγγραφή βιβλίων με μαντινάδες.

Στην προσπάθειά του να χωρίσει τους εμπλεκόμενους ένα ακόμα 30χρονος τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι. Όλοι τους μεταφέρθηκαν στο κέντρο Υγείας Ανωγείων, όπου άμεσα έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα μεταξύ των δύο οικογενειών.

Στις 3 τα ξημερώματα, οι σοροί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Ηρακλείου του 30χρονου και στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου του 63χρονου, όπου σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες ιατροδικαστικές εξετάσεις.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και κλιμάκιο της Σήμανσης και της Ασφάλειας βρίσκονται στα Ανώγεια, όπου ερευνούν τα στοιχεία και τα ευρήματα για να πέσει φως στην υπόθεση. Στην περιοχή βρίσκεται, από την πρώτη στιγμή, και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης υποστράτηγος Αντώνης Ρουτζάκης, ο οποίος συντονίζει τις έρευνες.

Πηγή:ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Υπέρ» της επανέναρξης της Μπουντεσλίγκα τον Μάιο η κυβέρνηση
Επόμενο άρθρο«Θέμα χρόνου το κίνημα #MeToo και στη μουσική βιομηχανία