«Σήμερα για μένα τελειώνουν τα πάντα… Χάνω τα πάντα… Μ’ άφησε μόνο μου με πέντε μωρά» λέει ο αδερφός του 22χρονου που δολοφονήθηκε το απόγευμα της Κυριακής από 44χρονο συγχωριανό του στο χωριό Αργουλιό στο Μυλοπόταμο της Κρήτης.

Ο ίδιος μάλιστα προειδοποίησε για το ξεκίνημα βεντέτας, μέσα στον αφόρητο πόνο του για τον χαμό του αδερφού του.

«Δέκα χρόνια τους παλεύω. Θα μπουν εκεί που είναι ο αδελφός μου…» λέει ο αδερφός του 22χρονου, είπε χθες Τρίτη στην εκπομπή «LiveNews» του MEGA.

«Απαιτώ από τον ίδιο τον δολοφόνο να βγει και να πει τον λόγο. Δεν μπορώ να καταλάβω. Προσπαθώ. Δεν μπορώ να καταλάβω”» επεσήμανε ο αδερφός του 22χρονου.

Από τα 10 σπίτια του χωριού έκλεισε τα πέντε

Σύμφωνα με τον αδερφό του δολοφονημένου 22χρονου, από τα 10 σπίτια του χωριού, το φονικό αυτό έκλεισε τα πέντε.

«Δεν ξαναξημερώνει καλή μέρα για μένα[…] Θα έρθουν στο χωριό και; Τι θα πούμε; Καλημέρα; Σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα» συνέχισε ο αδερφός του αδικοχαμένου για τους συγγενείς του 44χρονου δολοφόνου του 22χρονου.

Το χωριό Αργουλιό στον Μυλοπόταμο Κρήτης παραμένει υπό αστυνομικό κλοιό, με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να βρίσκονται έξω από τα σπίτια, τόσο του θύματος όσο και του δράστη, που βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση το ένα από το άλλο.

Να φύγουν από το χωριό

Η οικογένεια του θύματος είναι εξοργισμένη. Εκτοξεύουν απειλές και απαιτούν από τους συγγενείς του 44χρονου να φύγουν από το Αργουλιό. «Να φύγουν από εδώ γιατί θα έχουμε κι άλλα. Πριν από 9 χρόνια είχαν πυροβολήσει τον μεγάλο μου γιο αλλά την γλίτωσε και τώρα με 3 σφαίρες τον στείλανε στον τάφο», λέει στον ΑΝΤ1 η μητέρα του αδικοχαμένου 22χρονου.

Το περιστατικό έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο Αργουλιό του Μυλοποτάμου. Ο 22χρονος είχε αφήσει την οικογένειά του στο Ρέθυμνο και είχε πάει στο χωριό να προσκυνήσει στην Παναγία, λόγω της γιορτής. Στο καφενείο του χωριού ήταν η οικογένεια τού καθ’ομολογίαν δράστη, μετά το μνημόσυνο του πατέρα του. Εκεί λογομάχησαν με το θύμα.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠεπονιά: Είσοδος περονόσπορου και θρίπα σε υπαίθριες καλλιέργειες
Επόμενο άρθροΣελήνη: Το κινεζικό Chang’E-5 βρήκε ενδείξεις νερού