«Φρένο» στην παραβίαση των λεωφορειολωρίδων με στόχο την αξιόπιστη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και την ταχύτερη διέλευση των μέσων μεταφοράς βάζει το υπουργείο.
Τα στοιχεία για τις παραβιάσεις είναι αποκαλυπτικά.

Μόνο για τον μήνα Ιανουάριο οι βεβαιωθείσες παραβάσεις αυξήθηκαν σε ποσοστό 1324% σε σχέση με τον αντίστοιχο Ιανουάριο του 2019, σύμφωνα με τα στοιχεία που μας διέθεσε η τροχαία Αττικής.

Ο ΟΑΣΑ προχωρά στη συντήρηση των διαγραμμίσεων του δικτύου με σκοπό την αύξηση της ταχύτητας των λεωφορείων, καθώς και την αύξηση της συχνότητας των δρομολογίων.

Το τελευταίο τρίμηνο έχουν συντηρηθεί οι λεωφορειολωρίδες στις οδούς Πειραιώς, Σταδίου, Συγγρού, Κηφισίας, Αλεξάνδρας, Μεσογείων, η Ιερά Οδός στο Αιγάλεω, η Λεωφόρος Δημοκρατίας στους Αγίους Αναργύρους και η Εθνάρχου Μακαρίου στο Περιστέρι.

«Θα προχωρήσουμε και στο θέμα των ψηφιακών καμερών προκειμένου να υπάρχει καλύτερος έλεγχος των λεωφορειολωρίδων και στις ενέργειες που χρειάζονται και στην τηλεματική για να υπάρχει καλύτερη ενημέρωση του επιβατικού κοινού», δηλώνει ο υφυπουργός Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Πηγή: ΕΡΤ1
Ρεπορτάζ: Ρεγγίνα Σαβούρδου

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Ξεκινάει ένας νέος κύκλος, όλα τα καλά είναι μπροστά μας»
Επόμενο άρθροChampions League Live: Τότεναμ-Λειψία 0-0, Αταλάντα–Βαλένθια 0-0