Θέμα συζήτησης έχει γίνει στο Twitter ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας μετά τις ευχές που έστειλε στην Φώφη Γεννηματά για καλή και γρήγορη ανάρρωση. 

Οι χρήστες του Twitter έβαλαν στο στόχαστρο μία λέξη που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκειμένου να εκφράσει τις ευχές του για δύναμη και ανάρρωση στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ.

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής ανακοινώθηκε χθες, πως από τη Δευτέρα εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, «Ευαγγελισμός» με συμπτώματα ατελούς ειλεού.

Χιλιάδες είναι τα τηλεφωνικά μηνύματα και οι ευχές που καταφτάνουν στην Χαριλάου Τρικούπη από κάθε περιοχή της χώρας- με απλούς πολίτες και πολιτικούς να εύχονται στην κα. Γεννηματά να βγει σύντομα νικήτρια από τη μάχη που δίνει.

Αντίστοιχα πολλά ήταν και τα μηνύματα που έλαβε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής από πολιτικούς, μεταξύ αυτών και ο Αλέξης Τσίπρας.

«Επικοινώνησα πριν από λίγο με τη Φώφη Γεννηματά και της μετέφερα τις ειλικρινείς ευχές μου για καλή δύναμη και ταχεία ανάρρωση», ανέφερε ο κ. Τσίπρας σε ανάρτησή του, προσθέτοντας ότι «είναι βέβαιο ότι και αυτή τη μάχη, που ίσως είναι πιο σημαντική από τις άλλες της πολιτικής, θα την κερδίσει».

Η συμπερίληψη ωστόσο της λέξης «ίσως» στην ανάρτησή του έκανε πολλούς να τον επικρίνουν λέγοντας πως αφήνει να εννοηθεί πως η μάχη για την ζωή ίσως δεν είναι τόσο σημαντική όσο οι μάχες για την πολιτική.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο κ. Τσίπρας αλλά και η λέξη «ίσως» να γίνουν θέμα συζήτησης με χρήστες να εκφράζονται αρνητικά για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜένιος Φουρθιώτης – Πρώτη φωτογραφία μετά το ατύχημα – «Σε τρεις μήνες θα περπατήσω ξανά»
Επόμενο άρθροΜείωση 5% σε όλες τις κατηγορίες των δημοτικών τελών για το 2022