«Το Κίνημα Αλλαγής θα είναι το προοδευτικό αντίβαρο απέναντι στον κίνδυνο μιας ανεξέλεγκτης δεξιάς», επεσήμανε από την Ηγουμενίτσα όπου περιόδευσε την Παρασκευή το απόγευμα η Φώφη Γεννηματά.
Η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ σημείωσε ότι «ο κ. Μητσοτάκης μας λέει τώρα «Μητσοτάκης ή χάος». Εκβιάζει ωμά τον ελληνικό λαό, αλλά οι Έλληνες δεν τσιμπάνε. Συσπειρώνονται στο Κίνημα Αλλαγής, γιατί ξέρουν ότι το Κίνημα Αλλαγής είναι εγγύηση για ομαλότητα και σταθερότητα. Το Κίνημα Αλλαγής θα είναι το προοδευτικό αντίβαρο απέναντι στον κίνδυνο μιας ανεξέλεγκτης δεξιάς», ενώ κάλεσε τους ψηφοφόρους στην κάλπη λέγοντας:

«Στις 7 Ιουλίου η λογική επιστρέφει στο τόπο με την ψήφο των Ελλήνων πολιτών. Μην απεμπολείτε την προοδευτική σας ταυτότητα. Είναι πολύτιμη για τον τόπο. Ραντεβού στην κάλπη με το Κίνημα Αλλαγής».
Η κα Γεννηματά κατά την περιοδεία της στην Ηγουμενίτσα, συνοδευόμενη από τους υποψηφίους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ στη Θεσπρωτία και στελέχη του νομού, επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του ΚΙΝΑΛ και περιόδευσε στον εμπορικό πεζόδρομο της πόλης, όπου συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣτους Αλ. Τσίπρα και Ζ. Ζάεφ το βραβείο Remarkable Achievement Awards 2019
Επόμενο άρθροYouSmile Αwards – Βραβεία σε παιδιά-εθελοντές (video)