Τα Χανιά επισκέφθηκε σήμερα η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, στο πλαίσιο διήμερης περιοδείας της στην Κρήτη. Η κ. Γεννηματά, θα επισκεφθεί, επίσης σήμερα, το Ρέθυμνο, ενώ στις 8 το απόγευμα, θα μιλήσει σε εκδήλωση του ΚΙΝ.ΑΛ. για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου, στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου. Χθες Κυριακή η κ. Γεννηματά επισκέφθηκε τον νομό Λασιθίου.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, συνοδευόμενη από τους υποψήφιους Βουλευτές Χανίων και τοπικά στελέχη του κόμματος, επισκέφθηκε καταστήματα στην Δημοτική Αγορά, περπάτησε σε κεντρικούς δρόμους της πόλης των Χανίων και συνομίλησε με καταστηματάρχες και πολίτες.

Κατά την άφιξή της στην Δημοτική Αγορά η κ. Γεννηματά δήλωσε:

«Βγαίνουν στη φορά τα μυστικά που ενώνουν τόσα χρόνια τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία. Ο σχεδιασμός τους για την λεηλασία του ΠΑΣΟΚ, της Δημοκρατικής Παράταξης, ξεκίνησε από το 1989 εναντίον του Ανδρέα Παπανδρέου και τους οδήγησε να συγκαλύψουν τις τεράστιες ευθύνες της ΝΔ και της κυβέρνησης της, από το 2004 έως το 2009 για τον εκτροχιασμό της οικονομίας και την κρίση.

Τους πρόδωσε όμως ο κ. Γιούνκερ που είπε όλη την αλήθεια. Τώρα τσακώνονται για το ποιος έκανε τις υποχωρήσεις στο θέμα των Σκοπίων. Η αλήθεια είναι όμως, ότι και οι δύο παρέδωσαν όλα τα όπλα που είχε εξασφαλίσει ο Ανδρέας Παπανδρέου με την ενδιάμεση συμφωνία για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό. Τους πρόδωσε η επιστολή του κ. Καραμανλή προς τον κ. Μπους, που την έκρυβαν όλα αυτά τα χρόνια. Αρκετά και με τους δύο.

Τώρα ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής, την πατριωτική δύναμη, τη δύναμη σταθερότητας, το προοδευτικό αντίβαρο απέναντι στην ανεξέλεγκτη κυριαρχία της δεξιάς και τον ανεύθυνο λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ. Η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής είναι η χρήσιμη ψήφος. Ραντεβού στην κάλπη στην 7 Ιουλίου.»
Ακούστε εδώ τη δήλωση της κ. Γεννηματά:




Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΔιεθνής διάκριση για τη μαθητική επιχείρηση Mnemon
Επόμενο άρθροΠελοπόννησος: Δηλώσεις Π. Νίκα – ert.gr